Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Mayer Mihály [X]
Találatok: [35]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Nem könyvelték a milliós osztogatást a katolikusok

Tízmilliós kölcsönöket és jutalmakat osztogatott munkatársainak a pécsi püspökség. Sem a rendőrök, sem az általuk felkért könyvszakértők nem találták nyomát a könyvelésben a magáncélra kihelyezett pénzeknek.

Az egyház fizetett, a vagyonkezelő örökölt?

Csalás, sikkasztás, hűtlen kezelés, okirat-hamisítás gyanújával tett feljelentést a pécsi egyházmegye korábbi vezetői ellen egy férfi, aki a rendőrségnek és az adóhatóságnak hétfőn postázott levelét megosztotta lapunkkal is.

Gyanúsított lett a pécsi katolikus egyházmegye volt gazdasági vezetője

Gazdasági jellegű bűncselekmények elkövetésével gyanúsította meg a rendőrség kedden Wolf Gyula katolikus papot, a pécsi egyházmegye volt gazdasági igazgatóját az egyházmegyét érintő nyomozással kapcsolatban.

Kárhozat és bátorság

"Feljelentő". Csizmadia Zoltán idegenkedve és utálattal forgatja a szájában ezt a szót. Pedig meg kell szoknia. Immár nem titok, hogy a pécsi püspökség ügyeit vizsgáló rendőrségi nyomozásra az ő feljelentése adott okot.

Félrevezette a nyilvánosságot a katolikus püspökség

Valótlan állításokkal próbálta eltitkolni az egyik vezetőjét érintő negatív információkat a Pécsi Egyházmegye.

Százmilliókkal adós az egyház

Két éve 297 millió forinttal adósa a fideszes vezetésű Szekszárdnak a gazdálkodási anomáliáiról is elhíresült pécsi püspökség.

Augusztustól szülőfalujában fog misézni a volt pécsi megyéspüspök

Ugyan idén januárban lemondott a Pécsi Egyházmegye megyéspüspöki posztjáról Mayer Mihály, de papi hivatását nem adta fel: az elmúlt időszakban több helyen tartott misét, hamarosan pedig szülőfalujában is rendszeresen ő fogja celebrálni a szentmiséket.

Szerződéseket égettek a püspökség udvarán?

Nem könyvelték szabályosan a pécsi püspökségen az egyház számára felajánlott ingatlanokat. A rendőrség hónapok óta vizsgálja, kikhez kerületek a nyugdíjasotthoni ellátásért cserébe átadott lakások, házak.
Találatok: [35]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Adócsalás a pécsi plébánián

Adócsalás a pécsi plébánián

A pécsi egyházmegye vagyonkezelőjét, W. Gyulát 2010-ben vatikáni nyomásra mentette fel Mayer Mihály püspök, aki azóta maga is lemondott hivataláról.
Sikkasztás a győri egyházmegyében

Sikkasztás a győri egyházmegyében

A győri egyházmegye volt főszámvivőjét három, beosztottját pedig két évre ítélte a bíróság 2013-ban első fokon, nem jogerősen...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI