Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Mester Nívó Kft. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Kósa bérét elvitték az ingatlanjai

Miből tudta egyensúlyban tartani a családi költségvetést Kósa Lajos debreceni polgármester?

Az ügyészség előtt az újabb HM-es lakásadogatás (+videó)

A honvédelmi tárcát érintő újabb gyanús ügylet miatt Csampa Zsolt korrupciós ügyeket vizsgáló albizottsági elnök bejelentést tett a Legfőbb Ügyészségen pénteken délelőtt – jelenti a hírTV helyszíni tudósítója.

Folytatódó botrány

Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos szerint Fapál László, a honvédelmi tárca volt közigazgatási államtitkára csaknem százmillió forintért vásárolt lakásokat 2006-ban gyermekeinek, illetve saját részre.

Botrányos kezdet, ingerült végjáték a debreceni piacberuházás körül

A debreceni vásárcsarnok rekonstrukciójának kivitelezését már kezdettől fogva kisebb-nagyobb botrányok kísérik. A csarnok megnyitását tavaly áprilisra ígérték, de a létesítményt még mindig nem adták át.

Botrányos piacberuházás Debrecenben

A debreceni vásárcsarnok rekonstrukciójának kivitelezését kisebb-nagyobb botrányok kísérik. Bár a megnyitást tavaly áprilisra ígérték, a létesítményt még mindig nem adták át.
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Akták

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

A katonai ügyészség - Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán - nyomozást indított a Honvédelmi Minisztériumban (HM) történt vesztegetések és más bűncselekmények gyanújával....
Kósa Lajosné lakása

Kósa Lajosné lakása

A Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál vagyongyarapodási, a parlament illetékes bizottságánál pedig vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Kósa Lajossal és feleségével szemben az Együtt-PM és a Demokratikus...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI