Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Mesterházy Balázs [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

A váltás első áldozata Hiller István

Összefüggés lehet az oktatási tárca Esélyegyenlőségi Főigazgatóságán kirobbantott pénzügyi botrány, a kormányfőváltás és Hiller István oktatási miniszter várható leváltása között.

A Katapult-botrány - Készpénznek vették

Felfüggesztette hivatalából az iskolai integráció támogatására létrejött esélyegyenlőségi főigazgatóság vezetőjét Hiller István, miután minisztériuma szabálytalanságokat észlelt a Katapult Mentorprogram felügyeleténél.

Borovszky és a cégpolip

A sajtó után az oktatási szaktárca is hozzálátott az állásából felfüggesztett Borovszky Tímea által vezetett Esélyegyenlőségi Főigazgatóság által folyósított pénz útjának feltárásához.

Milliós útravaló a Hiller-tárcától

Nemcsak a fegyelmi eljárás alá vont Borovszky Tímea esélyegyenlőségi főigazgató, de több (volt) munkatársa is érintett lehet az oktatási tárcánál kirobbant korrupciós botrányban.

Nagy hozamú kapcsolat

Elmozdítják helyéről Borovszky Tímeát, de a döntés bejelentésével még vár az oktatási minisztérium – értesült lapunk. Borovszkyval szemben egy bejelentés után indult vizsgálat, amely szerint a hátrányos helyzetű fiatalok támogatására szánt pénzeket szabálytalanul kezelte.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI