Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Millenniumi Média Kft. [X]
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Rudi Zoltánt már nem gyanúsítják

Nem követett el hűtlen kezelést Rudi Zoltán, az MTV volt elnöke (2004–2008), közölte lapunk érdeklődésére a Fővárosi Főügyészség, ezért a gyanúsítását az illetékes hatóság megszüntette. 2012 nyarán, három év nyomozás után azzal gyanúsították meg a televíziós szakembert, hogy az MTV új Kunigunda útjai gyártóbázisáért a piaci árnál magasabb üzemeltetési és bérleti díjra szerződött a beruházóval.

Gyanúsítottként hallgatták ki Rudi Zoltánt + Videó

Különösen jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanújával hallgatta ki szerdán a BRFK Rudi Zoltánt. Az egykori tévéelnök nem tett vallomást, és panasszal élt a gyanúsítás ellen. Dr. Békés Ádám, Rudi Zoltán ügyvédje sajtóközleményt adott ki. Szövevényes ügyről van szó.

Kiszállni haszonnal?

Bérlőből tulajdonossá válhat a köztévé saját óbudai székházában, miután a Wing Zrt. beleegyezett az épület eladásába. Az előző ciklus egyik leghajmeresztőbb PPP-ügyletét negyvenmilliárd forintból tervezik lezárni. A Heti Válasz új információk birtokába jutott a székházvásárlás részleteiről.

Székházügy: tart még a nyomozás

A rendőrség továbbra is nyomoz hűtlen kezelés gyanújával a Magyar Televízió előző, Szabadság téri székházának eladása, valamint az új, óbudai gyártóbázis bérleti szerződésének ügyében – értesült lapunk.

Demján és a Wallis-csoport is kész tárgyalni beruházásaikról

Száz PPP-beruházást vizsgál a fejlesztési tárca, a minisztérium szerint a konstrukciók többsége előnytelen az állam számára. A jelek szerint a fejlesztők nyitottak az egyeztetésre.

Plusz 54 millióba került a kései költözés az MTV-nek

Ötvennégy millió forintért költöztette át egyik épületéből a másikba a súlyos anyagi problémákkal küszködő Magyar Televízió két technikai rendszerét.

Hatósági össztűz alatt az MTV-székház

"Hatósági össztűz" alá kerül az MTV új óbudai székháza. A székházügyet a rendőrség mellett az ügyészség is vizsgálhatja a jövőben, ha a Legfőbb Ügyészség elrendeli a nyomozást a Fidesz hétvégi feljelentése alapján.

Fidesz-feljelentés az MTV új székháza ügyében

Büntetőfeljelentést tett a Fidesz a legfőbb ügyésznél a Magyar Televízió (MTV) új székházával kapcsolatban - közölte Balsai István szombaton Budapesten.

Dupla fejés - Az MTV-re eltapsolt pénzek

Immár új, modern székházában, az óbudai Bojtár utcában működik a Magyar Televízió. Ez jó. Az kevésbé, hogy mindez vélhetően a kelleténél lényegesen többe kerül az államnak.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI