Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Mogyorossy Tibor [X]
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Visszavonulót fúj az Alfa Busz – Jogi lépéseket tesznek

Az Alfa Busz Kft. a politikai támadások miatt visszavonja a BKV Zrt. csuklósbusz-tenderére benyújtott pályázatát – közölte a társaság vasárnap. A vállalat „a céget ért méltatlan, minden szakmai alapot nélkülöző politikai támadások és rágalmak miatt” hozta meg döntését – olvasható a közleményben, amely azt is tartalmazza, hogy hétfőn írásban tájékoztatják a pályázat kiíróját.

Buszbaleset - Itt a bizonyíték a BKV-vezér buszbalhéjára!

Új bejegyzés kerülhet a főváros botránykrónikájába: a BKV vezérének fia havi fizetést kap attól az Alfa Busz Kft.-től, amelyre több milliárd forintos csuklósjármű-tendert írt ki a közlekedési vállalat - tudta meg a Heti Válasz.

Korrupciógyanús autóbusztender a BKV-nál

Az új csuklós Volvo busz 70 millióba kerül, a BKV mégis 48 millióért akar 6-7 éves buszokat venni. A tenderen egyetlen versenyző verseng a Volvóval közösen, az Alfa Busz kft, ahol a Heti Válasz szerint Antal Attila BKV-vezér fia, Zsolt is dolgozik.
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Akták

BKV buszbeszerzés

BKV buszbeszerzés

A BKV által meghirdetett használtbusz-tender kapcsán először a Heti Válasz beszélt cikkében korrupcióról. A lap szerint a közbeszerzési eljárást kifejezetten egy pályázóra, az Alfa Busz Kft.-re...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI