Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Molnár Csaba (DK) [X]

Molnár Csaba (DK)

Molnár Csaba (Csorna, 1975. december 4. –) magyar jogász, politikus, közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter volt a második Gyurcsány-kormányban, a Bajnai-kormányban pedig Kiss Péter utódjaként a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter, a miniszterelnököt helyettesítő miniszter volt. A 2014 májusi európai parlamenti választásokon a DK listájáról jutott be az Európai Parlamentbe. A DK ügyvezető alelnöki, illetve kampányfőnöki tisztségét is betölti.

Találatok: [6]  Oldalak:   1

Többmilliós MÁV-bírság

Öt-tíz millió forintos közbeszerzési bírságot kaphat a MÁV, mert késve és szabálytalanul hosszabbította meg a személy- és tehergépjármű-flotta bérleti szerződését.

Duplán törvényt sért a MÁV a flottaügyben?

Szerdán tárgyalt a Közbeszerzési Döntőbizottság a MÁV milliárdos flottaügyéről. Januárban írtunk először arról, hogy a közbeszerzési törvényt sérti a vasút nagyjából ezer személy- és teherautójának bérlete...

Milliárdos bírságot kaphat a MÁV

A Közbeszerzések Tanácsának elnöke jogorvoslati eljárást kezdeményezett a Közbeszerzési Döntőbizottságnál a MÁV milliárdos flottatenderének ügyében.

Felháborító! Újabb miniszter furikázik luxusautóval

Molnár Csaba decemberben kapott egy 15 milliós Audit. A tárca állítja: azért kellett az új autó mert Molnárnak nem jutott megfelelő kocsi.

Molnár Csaba leadja az új bérelt Audiját

Molnár Csaba miniszter jobban reagált az autós ügyére, mint a politikus kollégái: leadja az új bérelt Audiját, és egy használtat béreltet a helyébe.

Auditól Tuaregig - Autóik miatt magyarázkodó politikusok

Nem volt kéznél megfelelő kategóriájú autó, a régi sokat futott, le kellett cserélni, egy magáncégtől kaptam, hiba volt, megbántam, de minden szabályos és törvényes volt...
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

MÁV flottaszerződés

MÁV flottaszerződés

2010 januárjában írta meg az Index, hogy a MÁV 2009 áprilisától kezdve több mint 1,3 milliárd forintot fizetett ki egyik partnerének szerződés nélkül.      
MVM-ügyek 2005-2008

MVM-ügyek 2005-2008

Kocsis István vezérigazgatósága idején az MVM számos gyanús ügyletet kötött. Az energiavállalat e szerződések alapján nagy összegeket utalt át ismeretlen hátterű offshore cégeknek, de a szerződésben...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI