Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Montessori Alapítványi Iskola [X]
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Helyreigazítás

2008. október 2-án közzétett, „Vizsgálat Montessori-ügyben – meg kell ismételni az érettségit?” című írásunkban megalapozatlanul híreszteltük...

Hiller ködösít és személyeskedik

"Hiller István nem hajlandó állást foglalni a Montessori-ügyben, és az egész botrányt Fidesz-provokációnak próbálja beállítani, holott erről szó sincs" – mondta el lapunknak Kovács Gézáné, a néhány hónapja kitört érettségibotrányban érintett egyik szülő.

Hiller: Voltak szabálytalanságok a Montessori-érettséginél

Több hónappal a Montessori középiskola érettségi-botrányának kirobbanása után Hiller István oktatási miniszter is elismerte, hogy szabálytalanságok történtek az érettségi során.

Hiller dönt a Montessori érettségi ügyéről

Hat ponton sértették meg a Gyurcsány fiú volt iskolájában az érettségi lebonyolításáról szóló jogszabályt – derül ki az Oktatási Hivatal határozatából.

Montessori-botrány: törvényes a megvesztegetés?

Az alapítvány által fenntartott iskola nem költségvetési szerv, a dolgozójának ígért előny nem valósítja meg a vesztegetés vétségét – áll a Fővárosi Főügyészség közleményében.

Megúszta a Gyurcsány-gyerek iskolája

Ha az Oktatási Hivatal nem nyújt be fellebbezést, a Montesorri Alapítványi Iskola győzelemként könyvelheti el, hogy a főügyészség nem talált ellene vesztegetésre utaló bizonyítékot vizsgálata során.

Gyurcsány fiú iskolájában

Joghézag miatt nem indíthat nyomozást a Fővárosi Főügyészség Gyurcsány Ferenc fiának iskolájában.

Szülők bosszúja lenne a Montessori-ügy?

Fellebbez az Oktatási Hivatal határozata ellen az egymillió forintra megbírságolt Montessori Általános Iskolát és Gimnáziumot fenntartó alapítvány.

Montessori-ügy: a szülők akár a végsőkig is elmennek

Minden lehetséges jogorvoslati lehetőséget kihasználnak a szülők, hogy kiderüljön az igazság: mi történt a Montessori iskolában, ahol számtalan probléma derült ki, miután úgy tűnt: Gyurcsány fia előnyös elbírálásban részesült az érettségi idején.

Az iskola, amely bukásra áll

A jövő héten áll a nyilvánosság elé az Oktatási Hivatal (OH) által egymillió forintra bírságolt Montessori Alapítványi Általános Iskola és Gimnázium fenntartója - tudta meg lapunk.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI