Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
műjégpálya [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű jégcsarnok épül a XXII. kerületben

Több mint két év után végre rendeződni látszik két budafok-tétényi ingatlan sorsa: a jelek szerint az egyiken jégcsarnok, a másikon egy református gimnázium lesz. Bár utóbbi még nem biztos, mert a helyi egyházközség ugyan már tavaly megvette, de még mindig nem fizette ki az önkormányzatnak a Rákóczi utcai telket. A jégcsarnoképítést viszont már kiemelt beruházássá nyilvánította a kormány.

Újra előveszik a városligeti műjégbotrányt

Május 27-én ül össze legközelebb a Fővárosi Önkormányzat Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága. Az ülés egyik témája a műjégpályaügy lesz. A bizottság még februárban hozott egy határozat arról, hogy tisztázni akarja a műjégpálya-beruházás kapcsán felmerült ellentmondásokat.

Korábban tíz fokot is bírt a Városligeti Műjégpálya

Habár az év utolsó napjai valóban szokatlanul melegek voltak, arra, hogy a Városligeti Műjégpálya a szezon közepén több napra bezárjon, a rendszeváltás óta nem volt példa – legalábbis a híreket 1988-ig visszamenőleg őrző MTI archívuma szerint.

Azért olvad a Műjégpálya, mert valamit kispórolhattak belőle

“Ez a pálya nem fog működni. Elrontották. Ha január 1-én nem megy, akkor nem is fog menni. Fel kell bontani, és újra kell kezdeni.”

Műjég és szennyvíz: elszámoltatná Demszkyt a Fidesz

Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztoshoz fordul a Fidesz a csepeli szennyvíztisztító és a műjégpálya felújítása miatt a fővárosi Fidesz, előbbi miatt akár duplájára is nőhet a csatornadíj.

Ki kit visz jégre a fővárosban?

Beváltotta fenyegetését a városligeti műjégpálya EU-finanszírozású rekonstrukciójának kivitelezője: a Hérosz Zrt. tegnaptól a szükséges állagmegőrzésen kívül felfüggesztette a munkálatokat.
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

TAO-pénzek

TAO-pénzek

A kormány a társasági adó szabályozásának (1996. évi LXXXI. törvény) átalakításával lehetőséget teremtett arra, hogy az adózók kedvezményezett célokra tegyenek felajánlást.   A látványsportágak átláthatatlanul jutottak...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI