Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Múlt-kor Kft. [X]
Találatok: [2]  Oldalak:   1

Kikötőkkel szórják tele Budapestet a vizes vb-re

a vb-t lebonyolító BP2017 nonprofit Kft. 378,5 millió forintért rendelt nyolc hajót, pontosabban "Vízi személyszállítási szolgáltatást" a MAHART- PassNave Kft.-től; 495 millióért szerzett be úszódokkokat, négy helyszínre összesen nyolc darabot, szintén a MAHART- PassNave Kft.-től; ezekhez a partra épített részeket az Magyar Nemzeti Vagyonkezelő 116,5 millió forintért építteti T-Komfort Kft.-vel amelyek műszaki ellenőrzését pedig az Orient 9001 Kft. végezheti el, 2,9 millióért. Összesen tehát közel 993 millió forintért épülnek kompkikötők Budapestre a vizes vb alkalmából.

Schmidt Mária barátai és üzletfelei fűtik a milliárdokat égető közpénz-kohót Ózdon

3,7 milliárd forint unióspénz és közpénz ment el a Magyar Nemzeti Digitális Archívum ózdi projektjeinek beindítására. Az egyik projekt menedzsere az a Tallai Gábor volt, aki a Schmidt Mária által vezetett négy intézetnél is programvezetői tisztséget lát el. A projektekből a közpénzek egy része olyan cégekhez került, melyek szorosan kötődődnek Schmidt Mária szakmai és üzleti köreihez.
Találatok: [2]  Oldalak:   1

Akták

Vizes VB 2017

Vizes VB 2017

2017 tavaszán készített anyagunk szerint már biztosan elérte a 90 milliárd forintot a FINA 2017 vízes világbajnokság budapesti megrendezésének költsége. A beruházások kezdeti (14, 38, majd 50 milliárdos)...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI