Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Munkaügyi Minisztérium [X] Kapcsolódó szervezet
Találatok: [30]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Veres és Szűcs Erikát is előveszi az albizottság

Milliós visszaélésekre gyanakszik a parlament elmúlt nyolc év kormányzati intézkedéseit vizsgáló albizottsága a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási programjaiban.

Hamarosan robban a botrány?

Az elszámoltatásért felelős kormánybiztos szerint az elmúlt években összehangolt, szervezett akcióval juttattak állami forrásokhoz általában offshore hátterű magáncégeket.

Cigányok szavazatait vásárolnák meg?

Óriási panama bontakozik ki a cigányság felzárkóztatására szánt pénz körül – vélekedett Tóth Imre sarkadi polgármester a Békés megyei önkormányzat ülésén. Tóth úgy értesült, hogy Dógi Jánost, a térség egyik cigány vezetőjét az MSZP felrendelte a munkaügyi tárcához, hogy a szervezés előmunkálatait kezdje meg, illetve a súlyos milliárdok rájuk eső részének keresse meg a helyét.

Lélegeztetőgépen a Hócipő

Ötmillió forintos támogatást szavazott meg januárban az MSZP pártalapítványának, a Táncsics Alapítványnak a kuratóriuma a Farkasházy Tivadarhoz köthető Hócipő Kft.-nek – tudta meg lapunk.

Farkasházy sajátos cáfolata

Nem három, „csupán” két és fél millió forintot kapott a munkaügyi minisztériumtól a Hócipő – reagált lapunk keddi írására Farkasházy Tivadar, és ezzel a tárca által elküldött hivatalos adatokat cáfolta meg.

Hócipős „névjegy” 73 ezer forintért

Meglehetősen magas „sordíjat” kapott a Farkasházy Tivadarhoz köthető Hócipő című kormánypárti hecclap egy nőnapi cikkért lapunk számításai szerint.

Hárommilliós nőnapi gázsi

Állami infúzióval óvják a pénzhiánytól Farkasházy Tivadar balliberális vicclapját: a Hócipő hárommillió forintot kapott a munkaügyi minisztériumtól egy nőnapról megemlékező cikk közléséért.

Hócipő-közeli tanácsokat kap Lamperth Mónika és tárcája

Több mint 6 millió forintért ad kommunikációs tanácsokat Lamperth Mónika tárcájának a Hócipő két alapítójának cége.
Találatok: [30]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Millenáris Kht. (akta)

Millenáris Kht. (akta)

A Millenárishoz és beszállítóihoz az 1998-2002-es kormányciklus egyik emblematikus korrupciós ügye kötődik, az "országimázs-mutyi". 2003 nyarán a Fővárosi Főügyészség bűncselekmény hiányában megszüntette a...
Sulinet-botrány

Sulinet-botrány

A Sulinet a magyarországon lappangó digitális írástudást volt hivatott fejleszteni a diákokban. A programhoz köthető botrány első etapja az volt, hogy 1997-ben Kóka János érdekeltsége (Elender) nyert...

Intézmények

Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI