Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Nádor Öböl Kft. [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Egy körből kimaradsz - Miért ítélték börtönre Molnár Gyula volt polgármestert?

Másodfokon nyolc hónap letöltendőre ítélték Molnár Gyulát, a XI. kerület volt szocialista polgármesterét, mert a vád szerint önkormányzata 2006-ban a pályáztatás megkerülésével értékesített egy ingatlant.

Hivatali visszaélés: Molnár elismerést várna

Megkezdődött kedden a Fővárosi Bíróságon Molnár Gyula volt újbudai szocialista polgármester és Lakos Imre volt szabad demokrata alpolgármester hivatali visszaélés miatt indult büntetőpere. Molnár és Lakos a bíróságon egyaránt azt mondta, hogy nem tartja magát bűnösnek.

Vádat emeltek Molnár Gyula és Lakos Imre ellen

A Központi Nyomozó Főügyészség tegnap vádat emelt Molnár Gyula volt XI.kerületi szocialista polgármester és Lakos Imre korábbi SZDSZ-es alpolgármester ellen hivatali visszaélés miatt - írja a Magyar Nemzet.

Molnár Gyuláék ügyének homályos pontjai

Az Újbuda hivatali visszaéléssel meggyanúsított volt vezetőinek ügyének középpontjában álló ingatlan – a hvg.hu tudomása szerint – földhasználati joggal volt terhelve, ami azonban egy külsős, magántulajdonban lévő bt.-nek kedvezett.

Gáttal megkopasztott kincstár

Az eddigi két gyanúsított mellett a Kincstári Vagyoni Igazgatóság további munkatársainak kihallgatását tervezi a BRFK a Kopaszi-gát melletti telekügyletek kapcsán. A grandiózusnak indult beruházás makettje egyelőre többet mutat, mint a megvalósult létesítmények.

Az Info park-saga

Magánbefektetők marakodnak a budapesti Infoparkon. A rejtélyes off-shore szereplőkkel tarkított, bonyolult jogvita hátterében nem pusztán üzleti érdekellentétek, hanem egyre nyilvánvalóbban büntetőjogi kategóriákba tartozó lépések állnak.

Újabb gyanús telekügy Lágymányoson

Egy csaknem negyvenezer négyzetméteres Budafoki úti ingatlan igen bonyolultan került a lágymányosi ingatlanfejlesztéseket végrehajtó Öböl XI. Kft. kezébe.

Milliárdos kárt okozott Molnár?

Az elmúlt tizenhét év legnagyobb hibáját követte el a XI. kerületi önkormányzat, amikor áron alul értékesítette a lágymányosi öböl területét Leisztinger Tamás szocialista kötődésű vállalkozó érdekeltségeinek – állítja a helyi ellenzék.
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Akták

Kopaszi-gát

Kopaszi-gát

A szocialista vezetésű XI. kerületi önkormányzat – 1%-os tulajdoni részesedést megtartva – kö­­­zel másfélmilliárd forintért adta el 2006-ban a Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl fej­lesz­té­sére...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI