Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Négy Mancs Alapítvány [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Budai: versenyfelügyeleti eljárás alá vonták a Négy Mancs Alapítványt

Eljárás alá vonták a Négy Mancs Alapítványt, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat és a fogyasztók tisztességtelen befolyásolása miatt.

Meddig eszünk libamájat?

A libatömők és az állatvédők küzdelme új fázisba léphet hamarosan a bírósági tárgyalás során. A libákat továbbra is tömik, a tömők pedig elveszítették munkájukat. Ki járt jól?

Mélyen hallgat a Négy Mancs

Egyelőre nem reagált a Négy Mancs állatvédő szervezet Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos azon levelére, amelyben arról érdeklődött az alapítványnál, miért kezdeményezte a Négy Mancs, hogy feketelistára tegyék a magyar kacsa- és libamájat.

A baromfisoknál "betelt a pohár", a GVH-hoz fordulnak a Négy Mancs miatt

A Baromfi Terméktanács szerint a Négy Mancs névlegesen állatvédelmi célok megvalósítására törekszik,valójában lobbista, lejárató kampányokat folytat, ezért a GVH-hoz fordulnak.

Budai Gyula: Törvénysértően működik a Négy Mancs alapítvány

Több törvénysértést és mulasztást is megállapított a Fővárosi Főügyészség a Négy Mancs állatvédő alapítvány működésében - közölte a vizsgálatot kezdeményező Budai Gyula. Az elszámoltatási biztos szerint az alapítványt az adóhatóság is ellenőrzi.

Az ügyészség vizsgálja a Négy Mancs alapítvány működését

Vizsgálja a Fővárosi Főügyészség a Négy Mancs állatvédő alapítvány működésének törvényességét. Az ügyészséghez az elszámoltatási kormánybiztos fordult az ügyben.

Budai a Négy Mancsot is vizsgálja

Újabb feladatokkal bővítette portfólióját Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos, aki ezúttal nem az előző kormány közpénzköltéseit, hanem a Négy Mancs Állatvédő Alapítvány műköüdését vizsgálná, hogy megállapítsa, milyen forrásokból finanszírozta "a közvetlenül a magyar libatenyésztők ellen folytatott lejárató kampányát".
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI