Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara [X]
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Orbán kihirdette a magyar nemzeti egyszeregyet

Megtartotta alakuló küldöttgyűlését a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szerdán Budapesten, a kamara vezetése változatlan, elnöke Győrffy Balázs (fideszes parlamenti képviselő), alelnökei Éder Tamás, ifjabb Hubai Imre, Kis Miklós és Zászlós Tibor lett a küldöttek döntése alapján, jelentette az MTI.

A DK feljelentett, az agrárkamara megmagyaráz

Egy évvel a feljelentés után elindult a nyomozás a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara félmilliárdos honlapja ügyében.

70 millió forint agrártámogatást vett fel földjeire a Miniszterelnökség agrártámogatásokért felelős államtitkára

Kis Miklós Zsolt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kis- és középvállalkozásokért felelős alelnöke volt, mielőtt 2014. június 15.-én a Lázár János keze alatt működő Miniszterelnökség agrár- és vidékfejlesztésért felelős államtitkára lett. Az agrártámogatásokért felelős államtitkár nevén összesen 96 hektárnyi külterületi telek van feltűntetve a vagyonnyilatkozatában.

Egy szabolcsi kompresszorállomás köti össze az agrárkamara szoftvervásárlását a paksi bővítéssel

Beregdarócra az Agrárkamara egyik százmilliós közbeszerzése után kutatva jutottunk el. Hamar kiderült, hogy a fejlesztési miniszter nagybátyjáról elnevezett ipari terület, és az oda bejelentett cégek történetei legalább olyan érdekesek, mint a szoftvervásárlási pályázat, ami után eredetileg érdeklődni kezdtünk.

Százmilliókért vesz szoftvereket az agrárkamara

Nagyjából 22 millió forintból ki lehet fejleszteni azt a honlapot, amire a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 470 millió forintot költött, és ezt ők is tudják.

Földárverések: 5 dolog, amire nincs magyarázat

„Egy dolgot nem támadott senki: hogy ár alatt adtuk volna el a földeket.” Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Elvérzett a lex Simicska

A bérleti díjak növelését lehetővé tevő lex Simicska javaslat elvérzett, így nem lesz a 2013. december előtti szerződésekre visszamenőleges hatályú.

Tíz-húsz százalék önerő elegendő a földvásárláshoz

Akár 10-20 százalékos önerő elég lesz ahhoz, hogy a gazdálkodók banki hitelből állami termőföldet vásároljanak. Az agrárkamara elnöke szerint a várhatóan ősszel induló program történelmi lehetőséget nyújt a kis és közepes családi vállalkozásoknak.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Visszaélés a földpályázatoknál

Visszaélés a földpályázatoknál

Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős volt államtitkára 2012 januárjában mondott le posztjáról, döntését azzal indokolva, hogy "a társadalom túlnyomó többsége...

"Földet a gazdáknak" földárverés

 A Kormány a 1666/2015. (IX. 21.) számú határozatban döntött az állami tulajdonú földterületek földművesek számára történő értékesítéséről. A program deklarált célja a Nemzeti Földalap...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI