Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Polgármester is dolgozik a háttérintézménynél

Nemcsak Pálffy István KDNP-s országgyűlési képviselő felesége dolgozik a Nemzeti Erőforrás Minisztérium háttérintézményénél, hanem Erzsébetváros fideszes polgármestere, Vattamány Zsolt is.

Pálffy eltitkolná, hol dolgozik a neje

Pállfy István KDNP-s képviselő nem kötné választói orrára, milyen állami megbízást kapott a neje. A kormánypárti politikus lapunknak nyilatkozott először a kinevezési botrány kirobbanása óta.

Pálffy István feleségével hagyta el az országot

Teljes szervezeti átalakulást koordinál Tóth Judit, Pálffy István KDNP-s országgyűlési képviselő felesége, aki pályáztatás nélkül a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet kommunikációs-és marketingmunkatársa lett.

Gyorsan kellett felvenni Pálffy nejét

Pályázat nélkül kapott állást a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) háttérintézményétől Pálffy István KDNP-s képviselő felesége.

Pálffy felesége a kormányzatnál

Rokonok a kormányzatban. Pálffy István volt híradós műsorvezető, jelenlegi KDNP-s országgyűlési képviselő feleségét, Tóth Juditot foglalkoztatja kommunikációs és marketingmunkatársként a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) egyik háttérintézménye, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet - tudta meg a Blikk.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI