Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
NFT [X]
Találatok: [56]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Jogszerűtlen uniós támogatások - a kormányszóvivő az önkormányzatok felé hárított

A többségükben ellenzéki vezetésű önkormányzatokra igyekezett hárítani a politikai felelősséget a kormányszóvivő az uniós források szabálytalan felhasználásáért.

Molnár Albert különös támogatása

Írtunk már Molnár Albert szocialista országgyűlési képviselő "sikeréről": 486 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtől, illetve a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácstól.

Csalással startoltak az uniós pénzre

Feljelentést tett a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ egy Baranya megyei cég ellen, amely két pályázatával 286 millió forint uniós támogatást nyert el jogosulatlanul.

Félmilliárdos támogatás a volt államtitkár cégének

Közel félmilliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott luxusszálloda fejlesztésre a Molnár Albert szocialista országgyűlési képviselő, egykori államtitkár tulajdonában álló részvénytársaság. A pénzt az a fejlesztési tanács ítélte oda, amelynek korábban Molnár is tagja volt.

Botrányokat vizsgálna a Fidesz ha kormányra kerülne

A székesfehérvári szocialista politikus szállodatámogatási ügyéhez hasonló eseteket vizsgálná meg kormányra kerülése esetén a Fidesz - mondta az ellenzéki párt helyettes szóvivője az MTI kérdésére válaszolva sajtótájékoztatón.

Megéri Borovszky tanácsosának lenni

Tiltakozik az Országos Cigány Önkormányzat alelnöke, Bogdán János az oktatási minisztérium esélyegyenlőségi főigazgatóságán történt feltételezett visszaélések miatt.

Válogatott módszerekkel vonnák felelősségre a szocialistákat

Konkrét példákkal szolgált a Fidesz arra nézve, milyen típusú ügyeket vizsgálna ki kormányra kerülése esetén.

Több száz millió a szocialista képviselőnek

Közel félmilliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott luxusszálloda fejlesztésre a Molnár Albert szocialista országgyűlési képviselő, egykori államtitkár tulajdonában álló részvénytársaság.

Luxushotelre, rendezvényre van pénz

Több száz millió forintos támogatást nyert el a Molnár Albert MSZP-s országgyűlési képviselő résztulajdonában lévő cég szállodafejlesztésre – értesült a Magyar Nemzet.

Műbalhé egy uniós pályázat körül

Korrupció gyanúja miatt "visszavonta" az oktatási tárca azt a 140 millió forint összegű uniós pályázatát, amelynek beadási határideje hétfőn járt le - közölte Mohácsi Viktória (SZDSZ) európai parlamenti képviselő. Az oktatási tárca és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) közös közleményben cáfolta, hogy visszavonták volna a pályázatot.
Találatok: [56]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI