Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Nyitrai Zsolt [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Százmilliók az Orbánnak sokszor csak szóban adott tanácsokért

Egyre többen vannak és egyre többe kerülnek az adófizetőknek – ők az Orbán Viktor munkáját segítő tanácsadók, miniszterelnöki biztosi és megbízotti státusban. A Zoom.hu kikérte a kormánytól a tanácsadók listáját és fizetését, így kiderült, hogy az olykor csak szóban elhangzó tanácsok vegyesen „árazottak”: van, aki havi 100 ezerért, míg van, aki 1,3 millióért dolgozik.

Százmilliókat költ az állam a képviselők irodáira

Puch László egykori MSZP-pénztárnok családtagjainak cégétől bérel irodát közpénzből két szocialista képviselőnek az Országgyűlés. Fideszes politikusok pedig éppen a törvényben engedélyezett maximális összegért találtak maguknak megfelelő helyiséget. Az állam több mint 300 millió forintot költ képviselői irodák bérlésére évente.

Újrakezdték az álláshalmozást képviselőink

Hiába hirdetett állami rezsicsökkentést a kormány, újra megnyitja az utat az álláshalmozások előtt a képviselői számára.

Kivéve a gyevi fideszes

A fideszes Nyitrai Zsoltnak a 4,2 millió forintos végkielégítés után nem kellett 98 százalékos adót fizetnie, írja az MSZP Demokrácia Központja, s arra figyelmeztet, a Fidesz teli van gyevi bírókkal.

Az MSZP Budai Gyulához fordul Nyitrai Zsolt juttatásai miatt

Az MSZP Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztoshoz fordul, mert véleményük szerint Nyitrai Zsoltnak, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium volt infokommunikációs államtitkárának törvénysértően fizettek ki különböző juttatásokat.

Az MSZP Nyitrait számoltatná el

Az MSZP szerint Nyitrai Zsoltnak, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium volt infokommunikációs államtitkárának törvénysértően fizettek ki különböző juttatásokat.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI