Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
okmányiroda [X]
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Hotelutalványért hamisítottak papírokat az ügyintézők

Három okmányirodai ügyintéző ellen emelt vádat a Fővárosi Főügyészség kedden, mert honosított emberek adataival állítottak ki mások részére jogosulatlanul igazolványokat. Az ügyészségi közlemény szerint az elsőrendű vádlott 2014-2015-ben pénzért vállalt közreműködést. A három vádlott-társa a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) egyik budapesti kirendeltségén dolgozott ekkor.

Korrupt okmányirodai ügyintézők ellen emeltek vádat

Egy budapesti okmányiroda három ügyintézője ellen emelt vádat a Fővárosi Főügyészség hamis személyi iratok kiállítása miatt – közölte az ügyészség. A vád szerint a három ügyintéző korábban honosított személyek adataival állított ki más személyek részére jogosulatlanul magyar hatósági igazolványokat.

Korrupció egy okmányirodában, vádat emelt az ügyészség

A vád szerint a három ügyintéző korábban honosított személyek adataival állított ki más személyek részére jogosulatlanul magyar hatósági igazolványokat.

Tömegével hamisították teherautók papírjait az okmányirodákban

A Gödöllői Járási Ügyészség közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat 20 emberrel szemben, akik több mint 600 esetben hamis műszaki adatlapokat nyújtottak be és rögzítettek a gödöllői, az aszódi, az oroszlányi és a pétervásárai okmányirodákban.

Három megye négy okmányirodájában hamisítottak tömegesen műszaki adatlapokat

Közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség húsz emberrel szemben, akik több mint 600 esetben hamis műszaki adatlapokat nyújtottak be és rögzítettek a gödöllői, az aszódi, az oroszlányi és a pétervásárai okmányirodákban. Az ügyet a Gödöllői Járásbíróság tárgyalja hamarosan.

A pénznél többet ér a barátság - legalábbis az illegális adatszerzésben

Szeretné tudni, hogy a megvételre kinézett autót körözik-e, mert lopott? Kíváncsi arra, hogy az üzlettársa ellen folyó büntetőeljárásban érintetté válhat-e? A lakásvásárlásnál gond lehet a tulajdonossal, mert priusza van, és korábban éppen ingatlancsalás miatt büntették meg? Pénzért minden információ beszerezhető, de ha jók az ember kapcsolatai, még ingyen is.

Élelmiszerrel és műszaki cikkekkel vesztegették meg a veszprémi okmányiroda dolgozóit

Műszaki cikkeket, élelmiszereket és különböző ajándékokat fogadtak el veszprémi okmányirodai dolgozók. Volt, aki elfogadta, hogy őt munkába, gyermekeit iskolába fuvarozzák.

Hétköznapi kenőpénzeink

Hivatalos személy által elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják a veszprémi okmányiroda kilenc munkatársát, akik a gyanú szerint pénzért soron kívül intéztek el ügyeket.

Veszprémi tisztviselőket állítottak elő

Hivatali vesztegetés gyanújával tegnap őrizetbe vették a veszprémi polgármesteri hivatal okmányirodájának egyik gépjármű-ügyintézőjét, valamint egy gépjárműátírással foglalkozó vállalkozót. Előállítottak további tíz személyt is, köztük az okmányiroda vezetőjét, hét ügyintézőt és egy külsős cég két munkatársát.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI