Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Oláh János [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Félmillióért vett tévécsatornát a szegedi diákvezér, az eladónak tetszettek a tervei

Többen is megvették volna a szegedi tévét, de az azt eladó egykori fideszes polgármester-jelöltnek, Oláh Jánosnak, a diákvezér Török Márkék tervei tetszettek meg, ezért nekik adta el a csatornát.

Nyomozás a Csongrád megyei önkormányzatnál: 'Tízmilliókat talicskáztak ki'

A Csongrád Megyei Közgyűlés MSZP-SZDSZ-frakciójának vezetője szerint több tízmillió forintnyi közpénz került egy fideszes képviselő magáncégéhez.

Korrupcionista Respublika

Akárhonnan tekintünk a mögöttünk hagyott két évtizedre, ez a Harmadik Magyar Köztársaság egyik legszégyenteljesebb korszaka a magyar történelemnek.

Százmilliós fideszes "mutyi" Csongrádban

A szocialisták azt kívánják elérni, derüljön fény arra, hogy a megyei fenntartású cégek milyen fideszes politikusok tulajdonában lévő cégeket támogattak közpénzből.

Az MSZP a Csongrád megyei közpénzek nyomában

Az MSZP azt kezdeményezi, hogy a Csongrád megyei közgyűlés egy vizsgálóbizottsággal vizsgálja ki, a megyei fenntartású cégek milyen fideszes politikusok tulajdonában lévő cégeket támogattak közpénzből, és az ügyben feljelentést tesz.

MSZP: tiltott pártfinanszírozás Csongrádban

Tiltott pártfinanszírozást sejtenek a szocialisták a Csongrád Megyei Önkormányzatnál, ezért büntetőfeljelentést tesznek, közölte Kozma József, a Csongrád Megyei Közgyűlés MSZP-SZDSZ-frakciójának vezetője szerdán Szegeden.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI