Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Political Capital [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Titkolt szegedi önkormányzati szerződések

Hét év alatt nyolcvan millió forintot fizetett ki a szegedi önkormányzat a Political Capital (PC) Kft.-nek.

BKV-s szerződési minta Szegeden is

Bőkezűnek mutatkozott a Botka László szocialista polgármester által vezetett szegedi önkormányzat, amikor „kommunikációs” feladatokra kellett sok tízmillió forintot elkölteni.

Nincs "sötét" ügy a XVIII. kerületben

A XVIII. kerületi önkormányzat szerdai közlése szerint a testület és cégei által kötött szerződések minden esetben megfeleltek a törvényi előírásoknak, értékük arányban állt az elvégzett munkával, valamint a teljesítések rendben zajlottak, és azokkal mindkét fél elégedett volt.

Sötét ügyek hivatala a XVIII. kerületben

A Fidesz XVIII. kerületi képviselőcsoportja létrehozza a „sötét ügyek hivatalát”, miután elszaporodtak az önkormányzathoz és a helyi közcégek vezetéséhez köthető kétes ügyek.Az önkormányzat és a kerület tulajdonában lévő cégek százmilliós nagyságrendű megbízásokat adtak a Political Capital, a Capital Research és a Front Page Media nevű tanácsadó vállalkozásoknak.

"Sötét ügyeket" vizsgálna a Fidesz

A Fidesz XVIII. kerületi képviselőcsoportja vizsgálná az önkormányzat a Political Capital elemzőcéggel kötött szerződéseit, és létrehozza a "sötét ügyek hivatalát".

Újabb százmillió a PC-körnek

A főváros XVIII. kerületi önkormányzata és önkormányzati cégei két esztendő alatt százmillió forint értékben kötöttek tanácsadói szerződéseket a Political Capitallal és annak holdudvarába tartozó cégekkel – írja a Magyar Nemzet.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI