Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Schwartz Béla [X]
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Felmentették Schwartz Bélát

Bűncselekmény hiányában felmentette a Veszprémi Törvényszék Schwartz Béla ajkai polgármestert a hűtlen kezelés és zsarolás bűntettének vádja alól, írta az Ajkai Szó.

Felmentették Schwartz Bélát

Bűncselekmény hiányában felmentette a Veszprémi Törvényszék Schwartz Béla polgármestert a hűtlen kezelés és zsarolás bűntettének vádja alól.

Bíróság elé állt Ajka MSZP-s polgármestere

Megkezdődött a Veszprémi Járásbíróságon a szocialista Schwartz Béla ajkai polgármester jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és zsarolás miatt indult büntetőpere. A polgármester csütörtökön alaptalannak nevezte a vádat.

Lemangalicázta politikai ellenfelét az ajkai polgármester

Pénzbírságra ítélte a veszprémi városi bíróság hétfőn Schwartz Béla ajkai polgármestert rágalmazás miatt, az ítélet nem jogerős.

Vádemelési javaslat az ajkai hűtlen kezelési ügyben

Lezárta az ajkai önkormányzatnál hűtlen kezelés gyanúja miatt indított nyomozást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte a Veszprémi Városi Ügyészségnek – erősítette meg az MTI információját Gulyás Ildikó, az ügyészség szóvivője hétfőn.

Hűtlen kezelés miatt nyomoznak az ajkai önkormányzatnál, reagál a polgármester

Hűtlen kezelés miatt nyomoznak az ajkai önkormányzatnál, a rendőrség az ügyben három személyt gyanúsít - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel pénteken.

Tízmilliós kárt okozott az MSZP-s polgármester? + Videó

Hűtlen kezeléssel gyanúsította meg Ajka szocialista polgármesterét a Komárom-Esztergom megyei rendőr-főkapitányság.

Lex Schwartz és a lúzerek: totális háború az MSZP-s polgármester és ellenzéke között

Az önkormányzati választások óta kriminalizálódott Ajka közélete. A küzdelem nyilvánvalóan összefügg azzal, hogy a 33 ezres lélekszámú Veszprém megyei városban tavaly ősszel a 2002 óta regnáló szocialista polgármesternek sikerült megőriznie a székét, Schwartz Béla 2010-ben már a harmadik városvezetői ciklusát kezdhette meg, ezúttal egyfős többségre támaszkodva.

Az ajkai Fidesz-elnök szerint jobboldali tanárokkal számoltak le a városban

Fidesz ajkai elnöke szerint a város középiskoláiból a nyáron elküldött pedagógusok valamennyien nagy szaktudású, több éve, évtizede dolgozó tanárok, csak az a bűnük, hogy polgári, jobboldali elveket vallanak.

Közpénzből fizetett gyorshajtás

Gyorshajtás miatt harmincezer forint közigazgatási pénzbírságra ítélte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Ajka szocialista polgármesterét, Schwartz Bélát, ám a büntetést – a lapunk birtokában lévő csekk másolata szerint – maga a polgármesteri hivatal fizette ki.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI