Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Önkormányzati Minisztérium [X]
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Börtönt kapott az exszocialista Weiszenberger

Két és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítélte Weiszenberger László volt kiskunhalasi szocialista politikust befolyással való üzérkedés miatt a Zuschlag-perhez kapcsolódó ügyben csütörtökön jogerősen a Legfelsőbb Bíróság (LB).

Weiszenberger 2 és fél évre rács mögé kerül

Jogerősen letöltendő szabadságvesztésre ítélte Weiszenberger László volt kiskunhalasi szocialista politikust a Legfelsőbb Bíróság.

Szlovákiának harmadáron van Sávolya

Magánbefektetők pénzéből, egy fillér állami támogatás nélkül épült a pár hónappal ezelőtt, 2009 őszén Dunaszerdahely mellett átadott Slovakiaring.

Nem titkosak többé a Szilvásy-tanácsadók szerződései

Jóváhagyta a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön a Fővárosi Bíróság ítéletét, így az Önkormányzati Minisztériumnak ki kell adnia azokat a szerződéseket, amelyekből kiderül, milyen tevékenységet folytatott Rákosi Ferenc és Alács Tibor Szilvásy György államtitkársága idején.

Negyedmillió Gyenesei drámaírójának

Havonta negyedmillió forintot kap az Önkormányzati Minisztériumtól az a Siposhegyi Péter, akinek drámáit maga a tárcavezető „ajánlotta” bemutatásra több, színházzal rendelkező település vezetőjének – tudta meg lapunk.

Zenés strandszínművel kultúrmissziózott Gyenesei

Egy földije, valójában korábbi protokoll-tanácsadója színműveit protezsálta több színházzal rendelkező város polgármesterénél Gyenesei István.

Szabálytalanul fizettek ki metrópénzeket

Több szabálytalanságra bukkant az Állami Számvevõszék a négyes metró építésénél, finanszírozásánál a tavalyi költségvetés végrehajtásának (zárszámadás) ellenõrzése során.

A BKV-botrányban érintett cég nyerte a 175 milliós közbeszerzést

175 millió forintnyi közpénzért az a reklámügynökség népszerűsítheti az önkormányzati tárca lakásfelújítási programját, amely a BKV botrányos szerződéseinek is egyik érintettje.

Kóka tagadja a politikai alapú pénzosztogatást +videó

Tagadja Kóka János, hogy minisztersége utolsó heteiben politikai alapon osztogattak volna támogatást az SZDSZ-es vezetésű településeknek.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Kormányzati negyed

Kormányzati negyed

2006 decemberében döntött a kabinet a kormányzati negyed megépítéséről, az építkezés helyének pedig a Nyugati Pályaudvar mögötti területet jelölték ki. A Fidesz 2007-ben a Legfőbb Ügyészséghez...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI