Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Országos Mentőszolgálat (OMSZ) [X]
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

Belügyes biznisz: százmilliókkal drágul a mentőbeszerzés

Összesen 3,4 milliárdért építhet mentőautókat a belügyi tárcához kötődő vállalat – drágábban, mint ahogy az OMSZ eredetileg tervezete. Az egyik beszállító cégben érdekelt a belügyminiszter is.

Szabálytalanságok tömegét találta a mentőknél az ÁSz

Számos szabálytalanságot tárt fel az Állami Számvevőszék (ÁSz) az Országos Mentőszolgálatnál. Megállapították, hogy 2008 és 2013 között a belső kontrollrendszer kialakítása és működtetése nem felelt meg a jogszabályi előírásoknak, valamint a pénzügyi-, illetve vagyongazdálkodás sem volt szabályszerű.

ÁSZ-intő a mentőknek

Számos szabálytalanságot tárt fel az Állami Számvevőszék vizsgálata az Országos Mentőszolgálatnál.

'Óriási botrány az új mentőautók körül'

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint "óriási botrány" és "abszurd", hogy a júliusban vásárolt vadonatúj mentőkocsik az Országos Mentőszolgálat keddi főigazgatói utasítása szerint nem alkalmasak a szállított betegek lélegeztetésére. Erről Niedermüller Péter, az ellenzéki párt alelnöke beszélt szerdai sajtótájékoztatóján.

Közbeszerzés a mentőknél: sem rokona, sem ismerőse?

A dolgozók szerint az Edu Ped Zrt. egyetlen gyakorlati órát sem tartott meg abból a képzésből, amire az Országos Mentőszolgálattal (OMSZ) szerződött.

Mi lesz a betegszállítással? Rejtélyes átszervezés

A betegek érdekeire hivatkozva szervezi át junius 1-től a Nemzeti Erőforrás Minisztérium a betegszállítás irányítását, többszáz millió forintért.

Újra kiírták a mentőtendert

A korábbi közbeszerzés eredménytelensége után gyorsított meghívásos eljárással keres szállítót 32 mentőautóra az Országos Mentőszolgálat (OMSZ).

Megbírságolták a mentőszolgálatot

A Közbeszerzési Döntőbizottság megbírságolta az Országos Mentőszolgálatot.
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI