Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Osváth László [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kitálal a volt államtitkár: Orbán Viktor mindenről tudott?

Koncepciós per zajlott ellenem, melyben számos tanú hamisan vallott, a bizonyítékokat preparálták. Orbán Viktor törvényt sértett, amikor nem állított fel egy kormányzati vizsgálóbizottságot.

Kiengedték az előzetesből az Agrárinnovációs Kht volt főosztályvezetőjét

Sipter Ferenc, az Agrárinnovációs Kht volt főosztályvezetőjének előzetes letartóztatását pénteken feloldotta a Központi Ügyészségi Nyomozóhivatal. Ugyanakkor lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el a férfi ellen.

Újabb feljelentések várhatók az agrárcégek ügyében

A Népszava információja szerint a rendőrség tegnap tanúként hallgatta meg Osváth Lászlót, az Agrárinnovációs Kht. korábbi - jelenleg előzetes letartóztatásban lévő - ügyvezetőjét a kazettaügyben.

Szabadi Bélára vallottak?

Az RTL Klub híradója úgy értesült, hogy az Agrárinnovációs Kht. egyik előzetes letartóztatásban lévő vezetője terhelő vallomást tett Szabadi Béla, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium volt kisgazda politikai államtitkára ellen.

Ismét hosszabbítás kazettaügyben?

A Népszava által kirobbantott kazettaügyben befolyással üzérkedéssel gyanúsítják Torgyán József volt földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter, kisgazda pártelnök fiát, Torgyán Attilát, valamint Benczéné Tóth Juditot, az ÁPV Rt. felügyelőbizottságának az FKGP által delegált tagját.

Őrizetbe vették az Agrárinnovációs Kht. két volt vezetőjét

Az FVM tulajdonában lévő Agrárinnovációs Kht. volt vezetőjét, Osváth Lászlót és helyettesét, Sipter Ferencet több tízmillió forint vagyoni kár okozásával gyanúsítják.

Tanúként hallgatták meg Torgyán Attilát

A Népszava információi szerint ifjabb Torgyánt tegnap nem a kazettaügyben, hanem az FVM felügyelete alá tartózó, botrányairól elhíresült Agrárinnovációs Kht. ügyében indult büntetőeljárásban hallgatták meg tanúként. A lap úgy tudja: Torgyán Attilát hamarosan gyanúsítottként hallgatják ki a Szervezett Bűnözés elleni Igazgatóságon a kazettaügyben.

Az Agrárinnovációs Kht. még a botrány kirobbanása után is megrendelt tanulmányokat

Torgyán József a tv2 Jó estét Magyarország! című műsorában azt mondta: már egy éve megszüntette a szabálytalanságokat az Agrárinnovációs Kht-nál, mikor idén év elején megindította a felszámolási eljárást.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Millenáris Kht. (akta)

Millenáris Kht. (akta)

A Millenárishoz és beszállítóihoz az 1998-2002-es kormányciklus egyik emblematikus korrupciós ügye kötődik, az "országimázs-mutyi". 2003 nyarán a Fővárosi Főügyészség bűncselekmény hiányában megszüntette a...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI