Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Otis Felvonó Kft. [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Csalás miatt nyomoznak

Csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást rendelt el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) gazdaságvédelmi főosztálya a 2004-es Deák téri mozgólépcsőcsere ügyében.

A BRFK-n a mozgólépcsőügy

Ismét a rendőrséghez került a 2004-es Deák téri mozgólépcsőcsere ügye, miután a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező rendőrhatósághoz továbbította a feljelentést.

Az ügyészségen a mozgólépcsőügy

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) után a Legfőbb Ügyészség (LÜ) is vizsgálja a 2004-es Deák téri mozgólépcsőcserét – tudta meg lapunk.

Az ügyészségen a Deák téri mozgólépcsőcsere ügye

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) után a Legfőbb Ügyészség (LÜ) is vizsgálja a 2004-es Deák téri mozgólépcsőcserét – tudta meg lapunk.

Mozgólépcsőbotrány: a fő elemek is kínaiak

Újabb megdöbbentő bizonyítékok kerültek lapunk birtokába arról, hogy a 2004-ben a Deák téren beépített mozgólépcsőknek nemcsak a vázszerkezete, hanem a főbb elemei is Kínában készültek.

Mégis lesz vizsgálat átcímkézésügyben

Korábbi döntését megváltoztatva mégis belső vizsgálatot indít a BKV Zrt. a Deák téri mozgólépcsőcsere miatt – erről tegnap a közlekedési társaság tájékoztatta lapunkat.

Nem vizsgálja a BKV az átcímkézést

Nem indít átfogó belső vizsgálatot, és nem tesz feljelentést a 2004-es Deák téri mozgólépcsőcsere miatt a BKV.

Még a mozgólépcsőket is átcímkézték

Kínában gyártott, tengeren utaztatott és Németországban átcímkézett mozgólépcsőket épített be 2004-ben a Deák téren az Otis Felvonó Kft., amely a munkát nyílt nemzetközi tenderen nyerte el a BKV-tól – erről árulkodik több, lapunkhoz eljuttatott dokumentum.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI