Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
P. Koltai Gábor [X]
Találatok: [30]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Nem bűnös a milliárdos csalással vádolt P. Koltai Gábor

A Főváros Törvényszék elsőfokú ítélete alapján felmentették P. Koltai Gábort, Koltai Róbert színművész fiát egy 2010 óta húzódó perben, írja az MTI. A filmproducer elleni vádban olyan tételek szerepeltek, mint milliárdos nagyságrendű költségvetési csalás, pénzmosás és más bűncselekmények is.

Hibás vádiratról beszélnek a producerek

További vádlottak meghallgatásával folytatta a Fővárosi Törvényszék annak a büntetőpernek a tárgyalását, amelynek hét terheltje, köztük P. Koltai Gábor producer, Koltai Róbert színész fia az ügyészség szerint több mint 2 milliárd forinttal rövidítették meg a költségvetést azzal, hogy két éven át egy offshore cégeket is alkalmazó fiktív filmgyártási láncolatban adót csaltak.

Koltai fia elröhögte magát a bírósági tárgyalásán

Büntetőügy vádlottjai ritkán szórakoznak olyan jól a bíróság előtt, mint csütörtökön a Fővárosi Törvényszéken.

P. Koltai kiáll az igazáért

Levélben cáfolta lapunknak a filmproducer P. Koltai Gábor, hogy kifejezetten a kormánypárti lapokat bírálta volna a napokban, amikor a Facebookon a Magyar Nemzet Online-t és a Hír TV-t az ügyéről közölt tudósítás miatt támadta, amelyekben gyakorlatilag bűnösként kezelték. Mint üzente, nem kíván politikával foglalkozni, hanem a súlyos, kirívó igazságtalanságok, a hazugságok ellen emel szót

Bíróság elé áll ma Koltai Róbert fia

Ma kezdi tárgyalni a Fővárosi Törvényszék P. Koltai Gábor filmproducer ügyét, akit többek között azzal vádolnak, hogy fiktív számlák alapján is igényelt állami támogatást filmkészítéshez.

Költségvetési csalás a vád Koltaiék ellen

A Fővárosi Főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt K. Gábor és hat társa ellen vádat emelt a Fővárosi Törvényszéken – közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője az Indexszel.

Koltai: a gyerekem mellől vittek el

A Magic Boys film producere ellen adócsalás és más bűncselekmények miatt nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) két éve.

Koltai házi őrizetben marad

Házi őrizetben marad Koltai Gábor filmproducer, akit adócsalással és más bűncselekményekkel gyanúsítanak, határozott a Budai Központi Kerületi Bíróság.

Meghosszabbította P. Koltai Gábor producer házi őrizetét a bíróság

A Fővárosi Főügyészség indítványára három hónappal meghosszabbította Koltai Gábor filmproducer és társainak házi őrizetét a Budai Központi Kerületi Bíróság. Az adócsalással gyanúsított filmproducer elleni kényszerintézkedés a nem jogerős végzés szerint augusztus 22-ig tart.
Találatok: [30]  Oldalak:   1 2 3   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI