Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Pákozdi Sándor [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

A Jobbik a "Frei-akták"nyilvánosságát kéri

Hivatalos közleményben szólította fel a Jobbik az Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt-t, hogy hozza nyilvánosságra a Frei Tamással kötött kommunikációs szerződéseket és a teljesítésről szóló dokumentumokat.

Frei Tamás harmincmillióért volt véleményvezér az FKF-nél

2008. április 1. és 2010. április 1. között összesen harmincmillió forintra (plusz áfa) szerződött le Frei Tamás az FKF Zrt.-hez. A szerződés szerint ezért a pénzért véleményvezér szerepet kellett vinnie, személyes meggyőző erejét kellett latba vetnie, tanulmányokat kellett írnia.

Gyanús ceglédi alpolgármester

Pákozdi Sándor bankszakembert választotta meg külsős alpolgármesternek Cegléd önkormányzatának képviselő-testülete. A vállalkozót azóta sorozatos támadások érik a múltja miatt.

Az Egymásért elnöke a vizsgálóbizottság előtt inkább hallgatott

Továbbra sem oszlik a homály az Egymásért alapítvány körül, legfeljebb a kuratórium elnökének beszédes hallgatása árulkodik arról, hogy a szervezet és a titkosszolgálatok közt volt kapcsolat.
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Akták

Egymásért Egy-Másért-ügy

Egymásért Egy-Másért-ügy

2007 áprilisában számolt be először róla a sajtó, hogy hat, az Egymásért Egy-Másért Alapítványhoz köthető személyt vettek őrizetbe vám- és áfacsalás gyanújával. A gyanúsítottak a vád szerint...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI