Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Papp László [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Így lehet belőled egyik napról a másikra ellenség Magyarországon

Az egyik szervezet nemrég még gördeszkapályákról és védett fákról beszélgetett a városvezetéssel, most pedig már az önkormányzati újságban gyalázzák, és azzal vádolják, hogy titokban a bevándorlást készíti elő. A másik szervezet hajléktalanokat és rászorulókat segítő akcióit nemrég még lelkesen dicsérték, és szurkoltak nekik, ma pedig már arra szólítják fel őket, hogy szűnjenek meg. A Nyílt Társadalom Alapítvány támogatásainak bejelentése után országszerte megindult a támadás támogatott szervezetek ellen. Ami pedig Debrecenben történik a civil szervezetekkel, az elég pontosan megmutatja, hogyan szűkült be, és fordult sokkal sötétebbre a magyar közélet.

Offshore pizzát gyúr az államtitkár

A Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, Szabó László a debreceni polgármesterrel karöltve december 5-én személyesen adott át egy üzemet, mint a Kormány.hu beszámolójából kiderül, az ország első kézművespizza-készítő létesítményét.

Két trafikot nyert a debreceni alpolgármester testvére

A cívisváros gazdasági ügyekért felelős fideszes alpolgármestere éppen "politikai tanulmányúton" volt, amikor a testvére trafikot nyert. Ezzel magyarázza, hogy neki semmi köze a történtekhez.

Eljárás a forgalommal szemben parkoló Kósa Lajos ellen

A Debreceni Közterület Felügyelet feljelentése alapján rendőrségi eljárás indul Kósa Lajos polgármester és egyik alpolgármestere ellen. A politikusok órákig parkoltak a tilosban, félig a járdán, sőt a forgalommal szemben, miközben egy kisvendéglőben beszélgettek.

Kósa Lajos megfizetett

Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere és Papp László (Fidesz) alpolgármester kedden befizette a tilosban parkolásért kiszabott szabálysértési bírságot. Erről Papp László - a polgármester nevében is - kedden tájékoztatta az MTI-t.

Hagyó Miklós és a feudális viszonyok

Hagyó Miklósra, Budapest volt főpolgármester-helyettesére, és az MSZP „erős emberére” tett terhelő vallomást Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója. A vallomásból olyan, látszólag mellékes részletek kerültek nyilvánosságra, amelyek híven árulkodnak a Városházán uralkodó feudális viszonyokról, a beosztottak kiszolgáltatottságáról.

Polgármesterválság Lénárddarócon

Van is polgármestere Lénárddarócnak, meg nincs is. A felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtott korábbi községvezetőt áprilisban újraválasztották, de azóta sem tudta letenni az esküt.
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Akták

Trafikmutyi

Trafikmutyi

A dohányzás visszaszorítása ürügyén a kormány újraszabályozta a dohánykiskereskedelmet. A trafik koncessziók odaítélése teljesen átláthatatlanul történt, a pályázatokat jelentős része kormány...
BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
A lázadás éve - kormánykritikus civilek elleni kampány

A lázadás éve - kormánykritikus civilek elleni kampány

Orbán Viktor miniszterelnök 2016 végén nyilatkozatokban fenyegette meg azokat a már korábban is támadott kormánykritikus civileket, akik külföldi támogatásokból végzik a munkájukat, amellyel a...

Lapok

Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI