Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Patzinger Ferenc [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

A jó becsüs nem alszik

„Ha így nézem, ennyi, ha úgy nézem, annyi” – felelte a bíró kérdésére Kormos Lajos ingatlanérték-becslő, az erzsébetvárosi ingatlancsalási per negyedrendű vádlottja annak kapcsán, hogy a vádban érintett egyik ingatlan értékét miként lehetett egyik nap kétszázmillió forintban meghatározni, majd nem sokkal később már csaknem félmilliárd forintra taksálni.

Helyreigazítás

A Magyar Hírlap 2009. április 28-i számában és interneten megjelent, A Józsefváros mélyén összeérnek a házügyek című cikkben valótlanul állítottuk, hogy Patzinger Ferenc az értékbecsléseket felülvizsgáló bizottságot vezette a Józsefvárosban, valamint azt, hogy Patzinger-bizottság létezett.

Még több nyomozás Józsefvárosban

Bűncselekmény gyanúja miatt újabb nyomozás van folyamatban az egyik józsefvárosi ingatlan értékesítése miatt.

Ingatlanbotrányok a Józsefvárosban: Hunvald nyomdokain

Két szerv, két ügyben is nyomoz józsefvárosi önkormányzati ingatlanok hasznosítása kapcsán - tudta meg az inforadio.hu. A BRFK egy Hock János utcai, vélhetően áron alul eladott önkormányzati ingatlan értékesítését vizsgálja, míg az ügyészség egy Rákóczi úti ingatlan hasznosítása kapcsán kért adatokat a kerületi jegyzőtől.

A Józsefváros mélyén összeérnek a házügyek

Egy józsefvárosi önkormányzati ingatlan eladása miatt hűtlen kezelés gyanújával nyomoz a rendőrség. A Magyar Hírlap a cikkel kapcsolatban 2009.05.29.-én helyreigazítást jelentetett meg.
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI