Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Pécsi Városüzemelési és Vagyonkezelő Zrt. [X]
Találatok: [39]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Nem nyomoznak tovább a pécsi vagyonkezelő ingatlanügyeiben

Jogerősen megszüntette a Pécsi Városüzemelési és Vagyonkezelő Zrt. (PVV) ingatlanértékesítési ügyei miatt még 2007-ben indult nyomozást a Legfőbb Ügyészség.

Vége a botrányos hóeltakarításnak

A Toller László polgármestersége alatt kötött, a Pécs számára nem túl előnyösnek minősített, a városi utak síkosságmentesítésére vonatkozó szerződést felbontották a városi vagyonkezelőnél.

Közkinccsé kell tenni az igazi kuplerájokat

Miért kell tíz éven át évi 400 millió forintot törleszteni egy használhatatlan, jó esetben is csak veszteségesen üzemeltethető beruházás után, amely a közgyűlés felhatalmazása nélkül valósult meg még Toller László polgármestersége idején?

Nyomoznak a pécsi Expo Center ügyében

Hűtlen kezelés gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség a pécsi Expo Center ügyében. A ritka kivételekkel ma üresen álló épület ügyében egy ad hoc bizottság vizsgálódott, a napvilágra került anyag a balul sikerült beruházás több felelősét is megnevezi.

Feljelentést tesz a pécsi polgármester

A polgármester bejelentette: vesztegetés, a számvitel rendjének megsértése, csalás, hűtlen, illetve hanyag kezelés bűntettének elkövetése miatt tesz feljelentést ismeretlen tettesek ellen.

Elszámoltatás Pécsett

Büntetőfeljelentés megtételét javasolja a pécsi Expo Center Rendezvényközpont ügyeit feltáró eseti bizottság. A testület jelentése szerint a 2,5 milliárdért felhúzott létesítmény évek óta kihasználatlan, miközben az építkezésre felvett hitel törlesztése évi több száz milliójába kerül a városnak.

Új nyomozás a vagyonkezelői ügyekben

Máig nyomoznak a 2007-ben kipattant pécsi ingatlaneladási-botrány ügyében, de az ügyészség nincs megelégedve a vizsgálat haladásával.

Azonnali válságkezelést sürget a pécsi vagyonkezelőnél Páva Zsolt

Azonnali válságkezelésre és a biztonságos működés megteremtésére van szükség a Pécs vagyonát kezelő Pécs Holding Zrt.-nél Páva Zsolt, a baranyai megyeszékhely polgármestere szerint, aki ezt a cég átvilágításának eredményével indokolta hétfőn Pécsett, sajtótájékoztatón.

Pécsett felelősségre vonják a város kifosztóit

"Minden olyan ügyben, ahol a gyanú fölvetődik arra nézve, hogy a vagyont megkárosították, megállapítható esetleg, hogy milyen érdekkör köthető az ilyen tranzakciókhoz, akkor büntetőfeljelentést teszek" – jelentette be Páva Zsolt pécsi fideszes polgármester egy rádióműsorban.
Találatok: [39]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Nick-udvar

Nick-udvar

A pécsi Nick-udvarként ismert épületegyüttes eladása azután került a bírálatok kereszttüzébe, hogy arról a városvezetés -az ellenzék szerint- a vonatkozó jogszabályt megsértve, a közgyűlés...
BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI