Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Pécsi Vízmű Zrt. [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Nyomoznak a Pécsi Vízmű számlái miatt

A Magyar Nemzet információi szerint nyomozás indult – a részben francia tulajdonban lévő – Pécsi Vízmű Zrt. tavalyi számlakibocsátásai miatt, csalás vétségének gyanújával.

Bíróság legalizálta a pécsi vízmű-einstandot

Jogszerűnek találta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara melletti választott bíróság a Pécsi Vízmű (PV) Zrt. üzemeltetési szerződésének felbontását - jelentette be Páva Zsolt, a város fideszes polgármestere csütörtökön.

A Pécsi Vízmű privatizációja és visszavétele - De mit adtak nekünk a franciák?

Fokozódik a feszültség a részben francia kézben lévő Pécsi Vízmű körül, amelynek székhelyét a többségi tulajdonos pécsi önkormányzat október elején őrző-védők segítségével einstandolta.

Erőt mutatnak

A Fidesz, ha kormányt alakít, jövő ősszel a parlament elé terjeszti azt a törvényt, amely megtiltja, hogy magánkézbe kerüljenek a vízszolgáltatók.

A Suez nem akarja eladni a Pécsi Vízműben szerzett tulajdonrészét

A francia Suez Environnement Pécsett tárgyaló közép-európai igazgatója közölte: a társaság nem akarja eladni a Pécsi Vízmű Zrt.-ben szerzett kisebbségi tulajdonrészét a pécsi önkormányzatnak.

Tavaly még privatizálta volna, most visszaszerezné vízművét a pécsi önkormányzat

Egy évvel azután, hogy maradék tulajdonrészét is el szerette volna adni, most épp teljes egészében önkormányzati tulajdonba kívánja venni a helyi vízművet Pécs önkormányzata.
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Négyes metró

Négyes metró

 A negyedik budapesti metróvonal ötlete még a 70-es években született meg, ám a 1996-ban elkészült el a megvalósíthatósági tanulmány után csak 2003-ban írták alá a kivitelezési szerződést. Közlekedési...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI