Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
pénzhamisítás [X]
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Nyomtatóval hamisítottak pénzt Békés megyében

A Békés Megyei Főügyészség bűnszövetségben elkövetett pénzhamisítás bűntette miatt kezdeményezte négy – 27, 26, 19 és 18 éves – dombegyházi férfi letartóztatását, akik hamis papírpénzeket készítettek és hoztak forgalomba.

Letöltendő börtönbüntetésre ítélték a Fidesz ifjúsági tagozatának volt elnökét

2015 február elején a Keleti pályaudvaron kapták el Veress Áront, amint hamis pénzt próbált elsózni egy férfinek. A Fidesz ifjúsági tagozatának korábbi elnöke kamu 100 euróssal próbálkozott, majd el akart menekülni a rendőrök elől. Házkutatást tartottak a lakásán, ahol 30 ezer euró értékű hamis pénzt találtak - számoltunk be elsőként tavaly.

Letöltendő börtön vár a Fidesz Ifjúsági Tagozat egykori elnökére

Egy év hat hónap letöltendő börtönre ítélte a bíróság Veress Áront, a Fidesz Ifjúsági Tagozatának egykori elnökét, vette észre a Magyar Nemzet szombati számában a 24.hu.

Pénzhamisítással vádolnak egy volt fideszest

Hamis százeuróssal bukott le V. Áron Sebestyén a Keleti pályaudvarnál. A volt fideszes képviselő ellen vádemelést javasol a rendőrség.

Aranyhamisítási ügy - tízmilliárdokat buknak a magyar bankok

Arany helyett réz, briliáns helyett csiszolt üveg volt a Kézizálog Zrt. széfjeiben. A most záruló értékbecslés a bankok számára katasztrofális eredménnyel zárulhat.

Aranyhamisítás Magyarországon - megvan az egyik nagy vesztes

Több száz kilogramm aranynak látszó fémtömbről derült ki, hogy nem egyéb trombitaréznél. A kétes eredetű fémtárgyak tulajdonosa két, Hujber Ottóhoz köthető cég. Az aranyhamisítási ügyben érintett Kézizálog Zrt. és tulajdonosa főleg magánszemélyeket csapott be, ráadásul úgy, hogy tanúsítványokkal is félrevezette ügyfeleit.

Aranyhamisítási botrány Magyarországon: hazudott a hatóság?

Egyre nagyobb a homály a Napi.hu által elsőként bemutatott, a Kézizálog Zrt.-hez köthető aranyhamisítási ügyben. A lapunk birtokába kerültek olyan dokumentumok, hogy - korábbi állításával ellentétben - mégis vizsgálta a mintákat a nemesfémhitelesítő hatóság.

Kitört az aranyhamisítási botrány Magyarországon

Hamis aranytömböket adott biztosítékként a Kézizálog Zrt. tulajdonosa több magyar milliárdosnak és pénzintézetnek - értesült a Napi.hu. Amennyiben ez igaz, az év elején csődbe ment zálogcég és annak egyszemélyes tulajdonosa, Bíró Péter által okozott veszteség akár 30 milliárd forint is lehet.
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI