Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Pepó Pál [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kisgazda operett: Az elnök volt emberei

Mára a vidéki tagság, a megyei kisgazda elnökök és a frakció nagy része eljutott a felismerésig: Torgyánnal nem megy tovább. Az elnök eltávolítása a bizakodók szerint napok kérdése; azért erre kíváncsiak vagyunk - tesszük hozzá mi.

Már kétmilliárd forintot keresnek a KGI volt vezetőin

A Környezetgazdálkodási Intézet (KGI) megbízott főigazgatója eljuttatta a Legfőbb Ügyészségre az intézmény korábbi vezetői és több munkatársa elleni följelentését.

A budapesti ügyészségen a Pepó-ügy

A Debreceni Városi Ügyészség hétfőn megtagadta a Pepó Pál környezetvédelmi miniszter ellen február 25-én, G. Cs. debreceni lakos által hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt tett feljelentés ügyében kezdeményezett nyomozást.

Egy debreceni lakos feljelentette Pepó Pált

Egy debreceni lakos feljelentette Pepó Pált sikkasztás, hűtlen kezelés és hivatali visszaélés bűncselekményének alapos gyanúja miatt.

Pepó Pál tagadja, hogy jogtalanul ítélt volna oda pályázati pénzeket

Az Országgyűlés környezetvédelmi bizottságának ellenőrzési albizottsága meghallgatta Pepó Pál környezetvédelmi minisztert a Környezetvédelmi Alap Célelőirányzat (KAC) pályázatainak elbírálásáról. Az ülés érdemi vita nélkül zajlott, mivel a képviselőknek nem volt elég idejük áttanulmányozni a minisztérium által benyújtott anyagot. Kérdéseikre pedig Pepó Pál nem adott kimerítő választ.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI