Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Lapok:
pestisracok.hu [X]
Intézmények:
Fővárosi Főügyészség [X]
Találatok: [2]  Oldalak:   1

Az ügyész szerint kizárólag Tarsoly engedélyével történhetett a lopás a Quaestornál

A vádirat ismertetésével megkezdődött a csalással, sikkasztással és más bűncselekményekkel vádolt Quaestor-vezér,Tarsoly Csaba és társai büntetőpere kedden a Fővárosi Törvényszéken. Az ügyész szerint Tarsoly az általa és bűntársai által létrehozott bűnszervezet vezetőjeként határozott fellépésű, ellentmondást nem tűrő személyiség volt, aki az utasításokat kizárólag szóban adta és akinek engedélyével történhetett csak meg az ügyfélvagyon ellopása. A Quaestor-vezér ugyanakkor „mocsokáradatnak” nevezte azt, ami ellenük 16 hónapja zajlik, majd hangsúlyozta, egyetért a sértetti állásponttal, hogy az igazságnak ki kell derülnie, de az ártatlanság vélelme őt is megilleti.

Jövő héten kezdődik Tarsoly Csabáék pere

Jövő hét kedden, július 12-én kezdi tárgyalni a Quaestor-ügyet a Fővárosi Törvényszék Idzigné Novák Csilla vezette bírói tanácsa – értesült a PestiSrácok.hu. A bíróság ezen kívül még július 13-án és 14-én is tárgyalási napot tart. Úgy tudjuk, az ítélkezési szünet előtt már csak a terjedelmes vádiratot fogja ismertetni az ügyész, így okirati bizonyítékok ismertetésére, a vádlottak és tanúk meghallgatására feltételezhetően csak ősszel fog sor kerülni.
Találatok: [2]  Oldalak:   1

Akták

Quaestor botrány

Quaestor botrány

2015. március 10-én a Nemzeti Bank részlegesen felfüggesztette a Quaestor Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyét, mivel a gyanú szerint a cég 150 milliárd forintnyi fiktív...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI