Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Pimper Richárd [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Százhúszmillió tanulmányokra

Tizenkilenc alkalommal rendelt tanulmányokat tavaly a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs szakállamtitkársága, összesen százhúszmillió forintért - derül ki egy lapunk birtokába jutott összesítésből.

Gyurcsány volt mukatársa is írt tanulmányt a MeH-nek

Százhúszmillió forintért rendelt meg tanulmányokat külső cégektől a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs szakállamtitkársága - tudta meg a Népszabadság. A külsősök közt van olyan, amelyet Gyurcsány Ferenc egykori munkatársának cége írt, és olyan is, amely az élettársi viszonyról értekezik.

Tizenkilenc tanulmányt rendelt tavaly a MEH

Összesen tizenkilenc tanulmányt rendelt 2007-ben a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) kormányzati kommunikációs szakállamtitkársága.

Távozik a Meh-ből az őszödi beszéddel kapcsolatos tanulmány felelőse

Távozik posztjáról Pimper Richárd, a Miniszterelnöki Hivatal kabinetfőnökének helyettese, szakállamtitkár - értesült az MTI szerdán.

Fej hullott a fércmű miatt

Távozik a Miniszterelnöki Hivatalból Pimper Richárd szakállamtitkár, a miniszterelnök kabinetfőnök-helyettese, amiért átvette azt a hibáktól hemzsegő tanulmányt, amelyről az [origo] számolt be. A kormányszóvivő szerint ellenőrzés nélkül vették át az írást, ami hiba volt, és visszakérik a pénzt a szerző cégtől.

Pimper Richárd - A 6 milliós tanulmány miatt repül Gyurcsány kabinetfőnök-helyettese

Pimper Richárd március 1-től dolgozott a kancellárián: az akkor megalakuló miniszterelnöki kabinetben a szakmai, operatív irányításért felelt, szakállamtitkári rangban.

Fércműért adtak milliókat Gyurcsány emberei

Évekkel ezelőtt elavult információkat tartalmazó, értelmetlen mondatokkal és helyesírási hibákkal tarkított tanulmányt vásárolt közel 6 és fél millió forintért a Miniszterelnöki Hivatal. A szerző ráadásul egy olyan cég, amelynek tulajdonosa egy targoncákat áruló kecskeméti férfi, aki azt állítja, neki nincs is köze a tanulmányhoz.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI