Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Pintér István [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Elismerte a befolyással üzérkedést a volt MSZP-s képviselőjelölt

Azt viszont tagadta Pintér István, hogy sikkasztott volna. A városháza volt panaszügyi referense a tárgyalóteremben kártalanította a sértetteket. Perét márciusra halasztották.

Vádemelés a volt szocialista képviselőjelölt ellen

A Vas Megyei Ügyészség augusztus közepén öt rendbeli, üzletszerűen elkövetett hivatali befolyással való üzérkedés, valamint két rendbeli sikkasztás bűntette miatt vádat emelt Pintér István ellen.

Szoci korrupciós botrány Szombathelyen

Az egész szombathelyi önkormányzat tekintélyét aláássa és a város szocialista polgármesterére is rossz fényt vet, hogy a rendőrség vesztegetéssel és más bűncselekményekkel gyanúsítja, a napokban pedig "rabosította" a városháza volt panaszügyi referensét...

Vesztegetéssel gyanúsítják a szocialista polgármester bizalmasát

Vesztegetéssel és más bűncselekményekkel gyanúsítja, a napokban pedig „rabosította” a rendőrség a szocialista vezetésű szombathelyi városháza volt panaszügyi referensét. Pintér István több szombathelyi családtól kért 100-150 ezer forint körüli összeget azért, hogy ő mint a polgármesteri hivatal alkalmazottja önkormányzati bérlakás kiutalását vagy cseréjét intézze el számukra.

Pénzt kért a lakáskiutalásért a szombathelyi ifjúszoci

Vesztegetés gyanúja miatt nyomoz a rendőrség az MSZP–SZDSZ 2006-os önkormányzati képviselőjelöltje után. Pintér István volt szombathelyi FiB–ISZ-elnök később panaszügyi referensként dolgozott az önkormányzatnál, s a gyanú szerint pénzt kért azért, hogy bérlakást intézzen az igénylőknek.

Rendőrségi nyomozás az MSZP volt képviselőjelöltje után

Pintér István volt szombathelyi FIB-ISZ elnök később panaszügyi referensként dolgozott az önkormányzatnál, s a gyanú szerint pénzt kért azért, hogy bérlakást intézzen az igénylőknek.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI