Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Podolák György [X]
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Milliárdok temetője lett a szoci kerület

Ábel Attila, a kerület fideszes alpolgármestere elképesztő történeteket gyűjtött kötetbe, de azt is elárulta: lenne még miről írni. A kiadványt, melyet nemsokára a könyvesboltokban is meg lehet majd vásárolni, minden csepeli háztartásba el kívánják juttatni.

A Mol a Fideszt, az MVM az MSZP-t kente?

A Wikileaks által nyilvánosságra hozott amerikai diplomáciai iratok szerint Orbán Viktor hazudott a 2006-os kampányában és lehetséges utódának Varga Mihályt tartotta.

Eltűnt milliók – Rájátszás (videó)

Sikkasztás és hűtlen kezelés gyanújával tett feljelentést szerdán a legfőbb ügyésznél Csepel fideszes polgármestere a Csepel SC Alapítvány ügyében.

Rozsdatemető a Csepel-szigeten

Sikkasztás és hűtlen kezelés gyanújával tett feljelentést Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere a Csepel SC Alapítvány titkosított szerződései kapcsán.

Feljelentés Csepel eltűnt milliárdjai miatt

Büntetőfeljelentést tesz a Csepel SC Alapítvány bűncselekménygyanús ügyeiben a kerület polgármestere. Az ügy részleteit szerdán hozzák nyilvánosságra.

Hézagos szocialista memória

A volt országgyűlési képviselő, Podolák György éppen a gyilkosság előtt találkozott Deme Gáborral.

„Öcsi, menjél haza, pár nap múlva megbeszéljük” (+videó)

Podolák György korábbi MSZP-s országgyűlési képviselőt hallgatták meg a csepeli kettős gyilkosság mai tárgyalási napján. A politikus tagadta Deme Gábor állításait, miszerint a másodrendű vádlott beszámolt neki a volt iskolaigazgató, Takács József állítólagos sikkasztásáról.

Csepeli kettős gyilkosság: az egyik vádlott egy volt szocialista politikussal találkozott a gyilkosság előtt

A csepeli kettős gyilkosság másodrendű vádlottja, Deme Gábor a Fővárosi Bíróságon zajló büntetőper csütörtöki tárgyalásán azt mondta, nem sokkal a cselekmény előtt találkozott Podolák György szocialista politikussal.

Ösztönösen üdítőzött a kettős gyilkosság után? (+videók)

Az MSZP-s Podolák György tudott a csepeli alapítványi iskolában folyó sikkasztásról, mely jóval nagyobb méreteket öltött, mint az az ügyben szerepel – vallotta a kettős gyilkosság csütörtöki tárgyalásán Deme Gábor.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI