Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Polgár Tamás [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Ferencvárosi választás: nem indulhat a Zöld Párt jelöltje

A Fővárosi Bíróság kedden helyben hagyta a Fővárosi Választási Bizottságnak azt a határozatát, amelyben visszautasította a Magyar Szociális Zöld Párt jelöltjének - Polgár Tamásnak (Tomcat) - a nyilvántartásba vételét - derült ki a bíróság honlapján szerdán közzétett határozatból, amely ellen már nem lehet fellebbezni.

Ki kopog?

A HVG szerint a kopogtatócédula-másolási botrány ismét rávilágít az ajánlási rendszer gyengéire.

Másodfokon is kizárt a küzdelemből a választási bizottság három pártot

A több száz hamis ajánlószelvényt leadó három párt botránya után újabb hullámokat vet a ferencvárosi időközi parlamenti választási küzdelem: a jelek szerint ezúttal az SZDSZ-t próbálták csőbe húzni.

Feketén vásárolt kék cédulák a ferencvárosi SZDSZ-nél

Újabb csalás gyanúja vetődött fel a január 11-i fővárosi ferencvárosi parlamenti képviselői választással kapcsolatban. Ezúttal a pártelnök-választási csalásáról elhíresült SZDSZ az érintett.

Kopogtatócédula-botrány: elutasították Tomcaték fellebbezését

Mindhárom kizárás elleni fellebbezést elutasította a Fővárosi Választási Bizottság a ferencvárosi időközi országgyűlés választás ügyében szombaton, a döntés értelmében nem indulhat a Magyar Demokrata Fórum, a Magyar Szociális Zöld Párt (MSZZP) és a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) jelöltje a január 11-i választáson.

Ferencvárosi cédulák: az SZDSZ is magyarázkodhat

A Magyar Nemzet szerint Janás Ferenc, a ferencvárosi SZDSZ vezetője aláhamisította volna a kerületi lakók nevét a kopogtatócédulákra, de hiányzott mellőlük az értesítő, így nem lehetett használni őket.

Polgár Tamás elismerte, hogy nyomtattatott ajánlószelvényeket

Elismerte Polgár Tamás kedden, hogy pártja nyomtattatott ajánlószelvényeket, de szerinte a Magyar Szociális Zöld Párt (MSZZP) ezzel nem követett el csalást.

Példátlan csalássorozat

Több mint 2200 hamis ajánlószelvényt találtak az MDF, a MIÉP és a Magyar Szociális Zöld Párt kopogtatócédulái között, ezért a ferencvárosi választási bizottság elutasította a három párt képviselő-jelöltjeinek nyilvántartásba vételét.

Hamis ajánlószelvények a ferencvárosi utódlásért

Hamis ajánlószelvényeket találtak a ferencvárosi országgyűlési választókerületi bizottság hétfői ülésén.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI