Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Polgári Ingatlan Építőipari és Szolgáltató Kft. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Negyedmilliárdos bérléstrükk

Az erzsébetvárosihoz hasonlóan Terézvárosban is rövidesen átminősíthetik a hűtlen kezelés tárgyában folyó eljárást – jelentette ki tegnap Wertán Zsolt (KDNP) fővárosi és VI. kerületi önkormányzati képviselő – , hisz a VI. kerületi vagyonfelélés pontosan úgy történt, mint a VII. kerületi.

Különös ügyletek a VI. kerületi Videopalota körül

Hűtlen kezeléssel vádolja a VI. kerületi önkormányzatot a Bajcsy-Zsilinszky út-Andrássy út sarkán lévő üzlethelyiség korábbi albérlője, a Premier Média Kft.

Negyedmilliárdos ingatlanbukta

Mindössze 245,1 millió forintról mondott le a terézvárosi önkormányzat egy Andrássy úti ingatlan eladása kapcsán. Egy fővárosi ingatlanos cég ennyivel ajánlott többet annál a bérlőnél, akinek később eladták az üzlethelyiséget.

Ingatlanbotrány Terézvárosban

Egy Terézvárosban működő vállalkozó hűtlen kezelés miatt tett feljelentést Terézváros polgármestere ellen, a polgármester pedig ugyanebben az ügyben híresztelés és rágalmazás miatt a vállalkozó ellen. A feljelentések történetét két szólamban olvashatják.
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI