Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Pont Ez Kft. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

'Hagyó és köre ezt igényli'

Még a szerződés megkötésének napján elkészített tanulmányért hárommillió forintot fizetett a BKV Zrt. - derült ki azokból az iratokból, amelyeket a Kecskeméti Törvényszéken a Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes és társai ellen folyó per csütörtöki tárgyalásán ismertettek.

"Hagyó és köre ezt igényli": több millió forint pár órás munkáért

Még a szerződés megkötésének napján elkészített tanulmányért hárommillió forintot fizetett a BKV Zrt. – derült ki azokból az iratokból, amelyeket a Kecskeméti Törvényszéken a Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes és társai ellen folyó per csütörtöki tárgyalásán ismertettek.

BKV-milliók Farkasházy Hócipőjének is

Farkasházy Tivadar lapja, a Hócipő egyik alapítójának cége az elmúlt két évben hatmillió forintot kapott a BKV-tól imázsnövelésre, továbbá PR-cikkek megjelentetésére.

Közpénzzel van tele a Hócipő

A Hócipő két alapítója is szerződésben áll a Miniszterelnöki Hivatallal, sőt Gáti László két cégen keresztül is osztogatja a tanácsokat és viszi a pénzt.

Tele van a Hócipő

Bőségesen ellátja a Miniszterelnöki Hivatal a Hócipő munkatársait megrendelésekkel. A lap két alapítója szerződésben áll a kabinettel, sőt egyikük, Gáti László két cégen keresztül is osztogatja a tanácsokat és viszi a pénzt.

Hócipő-közeli tanácsokat kap Lamperth Mónika és tárcája

Több mint 6 millió forintért ad kommunikációs tanácsokat Lamperth Mónika tárcájának a Hócipő két alapítójának cége.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI