Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Popovics-Szabó Kft. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Előzetesbe kerül a volt dögei polgármester

Vincze Ferenc Tibort februárban ítélték jogerősen három év tíz hónapos börtönre, de a megszabott határidőig nem kezdte meg büntetésének letöltését.

Nem vonult be a börtönbe a volt dögei polgármester

Vincze Ferenc Tibort, Döge község volt polgármesterét vesztegetés miatt ítélték el. Csaknem négy év szabadságvesztés vár rá.

Megkent polgármester?

Vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetéssel vádolja a Nyíregyházi Nyomozó Ügyészség a dögei polgármestert, Vincze Ferenc Tibort.

Dögei iskolaügy: startolt a vesztegetéses büntetőper

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróságon megkezdődött a dögei iskolaberuházással kapcsolatos ügy tárgyalása kedden; az oktatási intézményt működtető helyi önkormányzat független polgármesterét vezető beosztású hivatalos személyként elkövetett vesztegetés bűntettével vádolják.

Vesztegetéssel gyanúsított polgármester

A nyíregyházi nyomozó ügyészség a napokban gyanúsítottként hallgatta meg Vincze Ferenc dögei polgármestert hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntette miatt.

Valakik loptak, vagy valakit megloptak

A dögei önkormányzat képviselő-testülete tegnap délben rendkívüli ülést tartott: a Vincze Ferenc független polgármesterrel kapcsolatban az elmúlt napokban kirobbant korrupciós botrányt vitatták meg.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Dögei polgármester vesztegetési ügye

Dögei polgármester vesztegetési ügye

Az ügyről szóló esettanulmány itt olvasható.   Támogass minket, hogy a korrupciós ügyek ne tűnjenek el a süllyesztőben! ▶︎ Adományozz átutalással, vagy PayPalon: k-monitor.hu/tamogatas...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI