Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Porr Kft. [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Változatok kótyavetyére

Sportcsarnok építésére hivatkoztak, mégis irodaház kerülhet a kispesti önkormányzat által közpénzből szanált telekre a 3-as metró végállomása mellett. A kerület egy darab közparkot és magát az utcát is odadobta az ingatlanfejlesztőnek.

Porr: Alaptalan és diszkriminatív a kizárásunk

A Porr Építési Kft. szerint megalapozatlan volt a Közbeszerzési Döntőbizottságnak az a döntése, amellyel kizárta az M0-s szélesítésére kiírt tenderből, és az egész eljárás sértette az egyenlő bánásmód elvét.

Elbukhatunk az M0-son 40 milliárd forintot

Brüsszelben folytatódhat az M0-s déli szektorának szélesítésére kiírt közbeszerzési eljárás utóélete. Mint arról az Index beszámolt, az állami sztrádaberuházó döntését, amely a Porrt hozta ki győztesnek, megsemmisítette a Közbeszerzési Döntőbizottság.

Átírták a 30 milliárdos M0-tender eredményét

A Közbeszerzési Döntőbizottság szerdán hozott határozatában lényegében teljesen felülírta az M0-s körgyűrű M6-os és 51-es közötti szakaszának szélesítésére kiírt közbeszerzési tender eredményét.

Sztrádamutyi: felfüggesztett szerződéskötés

A Közbeszerzési Döntőbizottság dönthet az M0-s körgyűrű déli szektorának bővítésére kiírt pályázat sorsáról, mert a kizárt M-0 Déli Ág II. Konzorcium megtámadta az állami beruházó döntését.

Megtámadták a túl olcsón nyert M0-s tendert

Hétfőn tette közzé a Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő Zrt., hogy a Porr Építési Kft. nyerte az M0-s déli szektora leghosszabb, lényegében a Csepel-szigeten átvezető szakaszának szélesítésére és a kapcsolódó két Duna-híd megépítésére kiírt tendert.

A sztrádamutyi folytatódik

Az Index birtokába kerültek azok a tanulmányok, amelyekért a BKV 2008-ban összesen 18 millió forintot fizetett egy PR-cégnek. Az egyik tanulmány a kisföldalatti "luxus metróvá történő pozícionálásáról" szól...

M0-s pályázat vitatott eredménnyel

Jogorvoslatot kezdeményezett az M0-s körgyűrű déli szektorának az M6-os autópálya és az 51-es számú főút közötti szakasza bővítésére kiírt pályázat eredményével kapcsolatban az eljárásból kizárt M-0 Déli Ág II. Konzorcium.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI