Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Rác Nosztalgia Kft. [X]
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Tiborcz-érdekeltség veheti meg a Rác fürdőt, s rögtön milliárdokat keresne rajta

Nyilvános tenderen akár többet is kaphatna a főváros a Rác fürdőért, a városvezetés mégis hagyja, hogy az MFB bank találjon rá vevőt, aki információink szerint Tiborcz István környezetéből kerülhet ki.

A Rác fürdő eladásáról se tudott dönteni a főváros

Szerdán tárgyalta a fővárosi közgyűlés a Rác fürdővel kapcsolatos előterjesztést. Bagdy Gábor előterjesztése azt javasolja a polgármestereknek, a szóba jöhető opciók közül válasszák azt, hogy a Magyar Fejlesztési Bank visszaveszi a beruházókkal szemben fennálló eredeti követelését, és talál befektetőt a projektre.

Titokzatos befektető viheti elég olcsón a Rác Fürdőt

Szerdai, zárt ülésén dönt a Fővárosi Közgyűlés a hányatott sorsú Rác fürdőről. Az Index birtokába jutott előterjesztés azt javasolja a polgármestereknek, a szóba jöhető három opció közül válasszák azt, hogy a Magyar Fejlesztési Bank visszaveszi a beruházókkal szemben fennálló eredeti követelését, és talál befektetőt a projektre. Ezzel alighanem kiesik a lehetőségek közül a korábban valószínűnek tartott forgatókönyv, amely szerint kínai befektetők vették volna meg az évek óta rohadó komplexumot, és egy egyelőre titkos kilétű új szereplő jöhet be a képbe az MFB-n keresztül.

Szégyenfolt Budapesten - romhalmaz lehet a sokmilliárdos épületből

Éppen öt éve nem nyit ki a Rácz fürdő és a mellette levő hotel - hamarosan romhalmaz lehet a sok milliárdos beruházásból. A szánalmas és felháborító történetért "természetesen" a korábbi városvezetés a felelős - véli Bagdy Gábor főpolgármester.

Tarlós: Az idén megnyit a Rác fürdő

Még az idén megnyitják a Rác fürdőt - ígérte meg egy sajtótájékoztatón Tarlós István főpolgármester. A felújított fürdő tatarozásakor 6 milliárd forint veszett el, a fürdőt pedig most senki sem üzemelteti.

A főváros mentené a Rác fürdőt

György István városüzemeltetési főpolgármester-helyettes szerint a Rác fürdőt felújító cég csődegyezsége menthetné meg a beruházást. Bírálta, hogy az előző városvezetés eleve kisebbségi részt vállalt a fedezet nélküli, túlhitelezett, tisztázatlan értékű fejlesztésben, aminek kapcsán feljelentés is született. Budapest jelenlegi vezetését az ügyben semmilyen felelősség nem terheli – tette hozzá.

A főváros befürdette az állami bankot

Újabb rendőrségi nyomozást kezdődik a régóta nyitásra kész, mégis üresen álló, tízmilliárd forintért épített Rác fürdő-szálló ügyében, pedig egy vizsgálatot nemrég zártak le bűncselekmény hiányában a hatóságok.
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Visszaélés a földpályázatoknál

Visszaélés a földpályázatoknál

Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős volt államtitkára 2012 januárjában mondott le posztjáról, döntését azzal indokolva, hogy "a társadalom túlnyomó többsége...
Újbudai ingatlanbotrány

Újbudai ingatlanbotrány

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt folytat nyomozást a Fővárosi Főügyészség Molnár Gyula volt XI. kerületi polgármester ellen.
Kopaszi-gát

Kopaszi-gát

A szocialista vezetésű XI. kerületi önkormányzat – 1%-os tulajdoni részesedést megtartva – kö­­­zel másfélmilliárd forintért adta el 2006-ban a Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl fej­lesz­té­sére...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI