Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Rácz József [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

BÜDÖSFALVÁN MÁR MÉSZÁROS LŐRINCBEN BÍZNAK

Nem kitalációról és nem egy fiktív településről van szó. A helyszín a Heves megyei Kerecsend, ami kulcs pedig a helyiek életét megkeserítő gombaüzem, és annak tulajdonosa, egy Fidesz-közeli vállalkozó.

Gelse fizetésképtelen, a rendőrség nyomoz

Fennálló tartozásainak alig két százalékát tudja kifizetni az adósságrendezési eljárás keretében a Zala megyei Gelse, de az értékesíthető vagyon sem fedezi a hitelezők követelését; tanúkihallgatásokkal, házkutatásokkal és iratlefoglalásokkal még folyik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), valamint a rendőrség nyomozása is.

Helyén maradhat az adócsaló polgármester

Másodfokon is bűnösnek találták adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt Rácz Józsefet, Gelse SZDSZ-es polgármesterét, de a Zala megyei bíróság a letöltendő börtönbüntetés végrehajtását felfüggesztette.

Lemondott az elítélt szabad demokrata polgármester

Lemondott a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácsban betöltött társelnöki posztjáról Gelse SZDSZ-es polgármestere. Rácz Józsefet adócsalásért és magánokirat-hamisításért múlt héten ítélte el első fokon a Zalaegerszegi Városi Bíróság.

Lemondásra szólították fel az első fokon elítélt Ráczot

Rácz Józsefet, a nem jogerősen egy év nyolc hónapra elítélt SZDSZ-es kötődésű gelsei polgármestert a regionális fejlesztési tanácsban betöltött alelnöki pozíciójáról történő lemondásra szólítja fel a Fidesz–KDNP nevében Manninger Jenő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke.

A Fidesz lemondásra szólítja fel Gelse SZDSZ-es polgármesterét

Rácz Józsefet a Zalaegerszegi Városi Bíróság adócsalásért és magánokirat-hamisításért 1 év 8 hónap letöltendő börtönre ítélte, és eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

Adócsalás miatt letöltendő börtönbüntetés Gelse polgármesterének

Adócsalásért és magánokirat-hamisításért egy év nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Rácz Józsefet, Gelse polgármesterét nem jogerősen a Zalaegerszegi Városi Bíróság.

Adócsalásért kerülhet börtönbe az SZDSZ-es polgármester

Adócsalásért és magánokirat-hamisításért egy év nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Rácz Józsefet, Gelse SZDSZ-es polgármesterét nem jogerősen a Zalaegerszegi Városi Bíróság.

Első fokon adócsalásban bűnös Gelse SZDSZ-es polgármestere

A Zala megyei Gelse polgármesterét adócsalás bűntettében találta bűnösnek a Zalaegerszegi Városi Bíróság
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI