Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Raoul Wallenberg Vendégház Nonprofit Kft. [X]
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Nem tágít a várból a Soros-egyetem

Megszületett a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) feljelentése a lapunkban múlt héten megjelent Collegium Budapest ügyében. A tárca hűtlen kezelést gyanít.

Helyreigazítás

2011. szeptember 8-i Költözködik a Collegium Budapest, Az állami pénzekkel kistafírozott tudományos intézetet a CEU-ba olvasztották, felmerülhet a hűtlen kezelés gyanúja című cikkünkben valótlanul közöltük, hogy a Közép-európai Egyetembe (CEU) a Collegium Budapest beolvasztásra került, illetve hogy a CEU térítésmentesen megszerezte volna a Raoul Wallenberg Vendégház Nonprofit Kft. huszonöt százalékos tulajdonrészét.

Költözködik a Collegium Budapest

A CEU (Közép-európai Egyetem) megkezdte az állam által eddig összességében milliárdokkal támogatott Collegium Budapest (CB) Szentháromság utcai épületének kiürítését. A CB a kilencvenes évek eleje óta egyesületként működött, a CEU 2008-ban lépett be a szervezetbe, amely június 30-án kimondta feloszlását, és vagyonelemeit az egyetemre hagyta. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium perelhet, ugyanis a hűtlen kezelés gyanúja is felmerülhet. A CIKKET HELYREIGAZÍTOTTÁK .
Találatok: [3]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI