Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Rapcsák András [X]
Találatok: [32]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Rázták, de Lázár János nem esett le az uborkafáról

A Fidesz frakcióvezetője megúszta a politikusi karrierjét fenyegető botrányt. A lemondását követelő ellenfelei egy szélsőjobbos weblap médiahekkjének köszönhetően nevetség tárgyává váltak, s visszakozásra kényszerültek.

A mentelmi bizottság javasolja Székely és ellenzi Rapcsák mentelmi jogának felfüggesztését

Az Országgyűlés mentelmi bizottsága egyhangú szavazással azt javasolja a parlamentnek, hogy függessze fel Székely Zoltán független képviselő mentelmi jogát. Isépy Tamás (Fidesz) a bizottság elnöke elmondta: a testület korábbi gyakorlatának megfelelően közvádas ügyekben a mentelmi jog felfüggesztését javasolja.

Tanúk meghallgatásával folytatódott a Rapcsák-per

A pert a hódmezővásárhelyi önkormányzat indította Rapcsák András ellen polgármesteri tisztségének megszüntetésére.

Rapcsák András ismét vádol

Hitelezési csalással vádolja Novák Imre hódmezővásárhelyi polgármester-helyettest és Túri József alpolgármestert a város állásából felfüggesztett polgármestere, Rapcsák András.

A bíróság visszahelyezte posztjára Rapcsák Andrást

Rapcsák András hódmezővásárhelyi polgármestert a Csongrád Megyei Bíróság jogerős ítéletével visszahelyezte polgármesteri állásába. Azonban még egy fegyelmi vizsgálat folyik ellene, így a közgyűlés szerint továbbra is érvényes a felfüggesztés.

Újabb feljelentések érkeztek Rapcsák András ellen

Hódmezővásárhely önkormányzati vezetői újabb büntetőfeljelentéseket tettek az ügyészségen a város március óta állásából felfüggesztett polgármestere, ellen. A feljelentés szerint Rapcsák a város pénzén újíttatta meg saját és felesége múlt évben lejárt útlevelét.

Hódmezővásárhelynek pénzügyi nehézséget okoz a Rapcsák-ügy

Öt hónapja tart Rapcsák András hódmezővásárhelyi polgármester állásából való, fegyelmi vizsgálatok miatti felfüggesztése, s ez az "állóháború", amelyben nincs előrehaladás, az érintett megfogalmazása szerint már a várost teszi tönkre.

Nem folytatnak nyomozást Rapcsák ellen

Bűncselekmény hiányában megtagadta a nyomozást Rapcsák András ellen a számviteli fegyelem megsértése miatti feljelentés ügyében az APEH Bűnügyi Igazgatósága.
Találatok: [32]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Millenáris Kht. (akta)

Millenáris Kht. (akta)

A Millenárishoz és beszállítóihoz az 1998-2002-es kormányciklus egyik emblematikus korrupciós ügye kötődik, az "országimázs-mutyi". 2003 nyarán a Fővárosi Főügyészség bűncselekmény hiányában megszüntette a...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI