Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
REAC [X]
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Bundaper: „Urbán a mi emberünk volt”

További tanúk meghallgatásával folytatódott hétfőn a REAC mérkőzéseinek manipulálásáról szóló tárgyalássorozat a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Újabb bundaügy tárgyalása kezdődik

Újabb bundaügy tárgyalása kezdődik kedden a Fővárosi Törvényszéken; a vád szerint K. Zoltán és 20 társa alkalmanként és személyenként 1000 és 10 000 euró közti vesztegetési pénzért befolyásolta magyar bajnoki és ligakupa labdarúgó-mérkőzések eredményét.

Bíróság előtt a bundabotrány

Felfüggesztett szabadságvesztésre, pénzmellékbüntetésre, de még foglalkozástól eltiltásra is számíthatnak azok a focisták, akik fejenként kétezer euró körüli összegért „adták el” a REAC egyes meccseit.

A focisták megúszhatják a bundaügyet

Szerdán reggel elkezdődik K. Zoltán és 16 további bundával vádolt korábbi focista büntetőügyének elsőfokú tárgyalása. A néhány ezer euróért hét bajnokit is megbundázó REAC-játékosok várhatóan megúszhatják felfüggesztett börtönnel, de a csalások szervezői komoly büntetésre számíthatnak.

Kishalak és maffiózók terítéken a bundaperben

Szerdán reggel elkezdődik K. Zoltán és 16 további bundával vádolt korábbi focista büntetőügyének elsőfokú tárgyalása. A néhány ezer euróért hét bajnokit is megbundázó REAC-játékosok várhatóan megússzák felfüggesztett börtönnel, a több száz millió eurós csalásokat leszervező, és az idén tavasszal újra bundázó magyar maffiatagokra keményebb jövő vár.

Negyvenöt vádemelés a magyar bundaügyben

Több mint három év nyomozás után és több mint 150 vallomás alapján negyvenöt gyanúsított ellen emel vádat a Központi Nyomozó Főügyészség a fogadási csalások ügyében. A vád szerint 32 mérkőzést bundáztak meg, köztük az utánpótlás-válogatottak és a magyar bajnokság mérkőzéseit, valamint egy felnőttválogatott-meccset is. A vádlottak között vannak játékosok, bírók, de klubtulajdonos és edző is

El kell felejtenem, hogy magyar vagyok - interjú Aczél Zoltánnal

Aczél Zoltán a munkahelyét feladva ment el pályaedzőnek a Szigetszentmiklóshoz, a klubot érő támadásokra hivatkozva azonban két nap után meggondolta magát. A bundázással gyanúsított edző úgy érzi, ennél jobban már nem lehet sárba tiporni egy embert, ezért vagy az országot kell elhagynia, vagy a szakmáját kell elfelejtenie. Szerinte megmosolyogtató, hogy 42 gyanúsítottja van a bundaügynek.

Bundabotrány: Aczél bárhol lehet edző az ügyvédje szerint

Ügyvédje szerint bármelyik klubnál szabadon vállalhatna munkát Aczél Zoltán, a Siófok, a REAC és a Haladás korábbi vezetőedzője, akit több mérkőzés eredményének manipulálásával gyanúsítanak a nemzetközi fogadási csalások kapcsán.

Pomper Tibor: Igen, pénzt kaptam

Pomper Tibor úgy döntött, a nyilvánosság elé tárja, ami már évek óta nyomja a lelkét. Miután a rendőrök meggyanúsították, nem tett panaszt, hanem elismerte, hogy részt vett két bajnoki manipulálásában. Mindezt lapunknak is megerősítette, de hangsúlyozta, nemcsak ő hibázott.

Bundabotrány: újabb két focistát állítottak elő

Újabb két labdarúgót állítottak elő a rendőrök a hazai fogadási botránnyal kapcsolatban. Információnk szerint S. Tamást és P. Tibort kedd reggel lakásukról vitték el. Mindketten tagjai voltak 2008-ban a REAC focicsapatának.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI