Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Regiteszt Kft. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Fejlesztési nyomozás

Hűtlen kezelés miatt, egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoznak a borsodi rendőrök egy regionális gazdasági társaságnál. A HVG információi szerint egy feljelentés nyomán kezdett a rendőrség szimatolni az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács és munkaszervezete, a Norda Közhasznú Nonprofit Kft. után.

Nem volt összeférhetetlen a pályázat

Nem sértette meg Szabó György MSZP-s képviselő a vizsgált projektekben és időszakban az akkor hatályos összeférhetetlenségi szabályokat – derült ki az önkormányzati és területfejlesztési miniszter által decemberben elrendelt vizsgálatból.

Az NFÜ nem lát visszaélést

Nem jutott törvénysértő módon uniós fejlesztési forrásokhoz a Szabó György szocialista képviselő családtagjainak befolyása alatt álló Regiteszt Kft. és az az alapítvány sem, amelynek kuratóriumi elnöke a politikus felesége.

Családban marad? Lezárul a vizsgálat az MSZP-s Szabó ellen

Bajnai Gordon ígérete szerint egy héten belül lezárul az a vizsgálat, amelyet az önkormányzati minisztérium indított az MSZP-s Szabó György családi vállalkozásaival kapcsolatban.

Újabb hírTv-s leleplezés: Bajnai vizsgálódik az MSZP-s Szabó ellen

Belső vizsgálatot rendelt el Bajnai Gordon miniszter a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél a Hír Televízióban napvilágot látott, Szabó Györgyöt érintő hírek kapcsán.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI