Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Reorg Apport Rt. [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Csatazajban – Interjú Princz Gáborral

A Postabankkal kapcsolatos, manapság vitatott döntéseket többen hozták - figyelmeztet Princz Gábor, a pénzintézet egykori első embere.

Üzleti titkok miatt nem volt nyilvános az ÁSZ Reorg-jelentése

Az Állami Számvevőszék Reorg Apport Rt.-vel kapcsolatos vizsgálata minden részletre kiterjedt, azonban üzleti titkokra hivatkozva egyes részletek nem kerülhettek nyilvánosságra.

Ketyegő Reorg Apport-bombák

A Postabank egykori rossz portfólióit kezelő, állami tulajdonú Reorg Apport Rt. veszteségeit minden bizonnyal csak részben fedezi az a 4,5 milliárd forint, amelyet a társaság tőkeemelésére szánt a napokban az ÁPV Rt. igazgatósága.

Cenzúrázott ÁSZ-jelentés

Csak részben teljesítette feladatát a Reorg-Apport az elmúlt két évben. Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) jelentése szerint a Postabank "szennyesének" értékesítésére alapított cég nem tudta a korábban várt áron eladni az egykori postabankos követeléseket

ÁSZ-jelentés a Reorg titokzatos működéséről

A Reorg-Apport a Postabanktól megvett eszközállomány 57 százalékát tudta értékesíteni, így nem tud eleget tenni 52,5 milliárdos kötelezettségeinek. Az Állami Számvevőszék az elmaradt audit vizsgálatokat és az üzleti titok feloldását hiányolja, mivel közpénzekről van szó.

Utólagos ellenőrzés a Budapest Banknál

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEH) és az Állami Számvevőszék (ÁSZ) idén több, korábban visszhangos ügybe keveredett pénzügyi intézményt is megvizsgál.

Lenk Géza a Reorg Rt. élén

Lenk Gézát, a Postabank egykori bécsi leánybankja, a Trigon Bank volt igazgatóját választották a Reorg Rt. elnök-vezérigazgatójává a cég tegnapi közgyűlésén.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Postabank-ügy

Postabank-ügy

„A PB-sztori valójában már az 1997-es betétesi roham előtt elkezdődött, amikor a megtakarítók egy része elveszítette bizalmát, és kiváltotta postabanki betétjét. Nyilván azt látták, amit nem...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI