Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Ronald S. Lauder [X]
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Két és fél milliárdot fizetett a győzelemért a kormány

Egy kisebb stadion árát költötte a kormány ügyvédekre a washingtoni Sukoró-perben. Összesen 2,5 milliárd ment el jogi szolgáltatásra, szakértőkre, úti- és perköltségre – közölte az Origo kérdésére a nemzetgazdasági tárca. A pert az állam megnyerte, vagyis 2,5 milliárd befektetésével megúszott egy 100 milliárdos kártérítést.

Ismét a Kúria előtt a kaszinóügy

Ismét a Kúria elé kerül a kaszinóberuházás ügye – írja a Magyar Hírlap keddi számában.

Sukoró-ügy: Washington elutasította a 100 milliárdos kártérítést

A magyar állam javára döntött a sukorói kaszinó-beruházás ügyében egy nemzetközi választott bíróság, a beruházási viták rendezésének nemzetközi központja Washingtonban - közölte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-vel csütörtökön.

Oszkó Péter újra a bíróságon

Sokadszorra hallgatták meg Oszkó Pétert, a Bajnai-kormány pénzügyminiszterét Sukoró-ügyben, ezúttal Ronald Lauder befektető jogi képviselője, Köves Péter faggatta órákon át a kaszinókoncesszió ügyében folyó polgári per szerdai tárgyalásán. -

Sukoró-ügy: Gyurcsány tanúként vallott a bíróságon

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök a Szolnoki Törvényszéken a Sukoró-ügyként ismert büntetőper csütörtöki tárgyalásán tanúvallomásában arról beszélt, hogy protokolláris jellegű eseményen találkozott a Velencei-tó mellé tervezett egymilliárd dollár (225 milliárd forint) értékű turisztikai beruházás befektetőivel 2008 májusában.

Ma felfüggeszthetik az újabb Sukoró-pert

Ma folytatódik az állam és a sukorói beruházók cége, a KC Bidding Kft. közötti per, ám az állam 2,1 milliárdos kötbér-követeléséről szóló eljárást fel is függesztik.

Sukoró-per: létezik-e az időutazás?

Az állam kérését elutasítva egyelőre nem hozott részítéletet a Fővárosi Törvényszék arról, jogos-e az állam 2,1 milliárdos kötbér-követelése a Suko-róra tervezett kaszinó koncessziós szerződése után. Eközben az sem tisztázott, hogy jogszerűen bontották-e fel a koncessziós szerződést a KC Bidding Kft.-vel.

Ma részítélet születhet Sukoró-ügyben

Részítéletet hozhat ma a Fővárosi Bíróság gazdasági kollégiuma abban a polgári perben, melyben a Sukoró-ügy egyik mellékszálaként a kaszinó-koncessziós szerződés felbontása miatt indított a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI