Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Rudi Zoltán [X]
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Rudi Zoltánt már nem gyanúsítják

Nem követett el hűtlen kezelést Rudi Zoltán, az MTV volt elnöke (2004–2008), közölte lapunk érdeklődésére a Fővárosi Főügyészség, ezért a gyanúsítását az illetékes hatóság megszüntette. 2012 nyarán, három év nyomozás után azzal gyanúsították meg a televíziós szakembert, hogy az MTV új Kunigunda útjai gyártóbázisáért a piaci árnál magasabb üzemeltetési és bérleti díjra szerződött a beruházóval.

Pontosítás: meggyanúsították a volt tévéelnököt

Korábbi cikkünkben azt írtuk, hogy Rudi Zoltánt a tévészékház eladásával összefüggésben gyanúsították meg, és ő az eljárásban nem tett vallomást. A valóságban az MTV Óbudai székházának bérleti szerződésével összefüggésben merült fel a hűtlen kezelés gyanúja, és az egykori tévéelnök írásbeli vallomást tett.

Rudi Zoltán: Ártatlan vagyok, és ezt bizonyítani tudom

Az MTV volt elnöke minden információt átad, minden kérdésre érdemben válaszol, annak bizonyítása érdekében, hogy elnöksége alatt az MTV Zrt. menedzsmentje hűtlen kezelést nem követett el - áll ügyvédje közleményében.

Gyanúsítottként hallgatták ki Rudi Zoltánt + Videó

Különösen jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanújával hallgatta ki szerdán a BRFK Rudi Zoltánt. Az egykori tévéelnök nem tett vallomást, és panasszal élt a gyanúsítás ellen. Dr. Békés Ádám, Rudi Zoltán ügyvédje sajtóközleményt adott ki. Szövevényes ügyről van szó.

Kiszállni haszonnal?

Bérlőből tulajdonossá válhat a köztévé saját óbudai székházában, miután a Wing Zrt. beleegyezett az épület eladásába. Az előző ciklus egyik leghajmeresztőbb PPP-ügyletét negyvenmilliárd forintból tervezik lezárni. A Heti Válasz új információk birtokába jutott a székházvásárlás részleteiről.

Tízmilliókat kaszált Kiss Elemér irodája

Mintegy bruttó huszonötmillió forintot fizetett ki az elmúlt három esztendőben a Magyar Televízió (MTV) Kiss Elemér korábbi kancelláriaminiszter érdekeltségének, a Forgács és Kiss Ügyvédi Irodának – tudta meg a Magyar Nemzet.

Mocsárszag?

Heti félmillió Juszt Lászlónak, havi félmillió Kiss Elemérnek, idő előtti Napkelte-hosszabbítás - az elnök nélküli MTV hétköznapjai. Hogy ősszel lesz-e új vezető, nem tudni, azt viszont igen, kinek nincs esélye.

4 milliós jutalmat kapott az MTV exelnöke

Rudi Zoltán, az MTV egykori elnöke az Index információi szerint egy kétnapos konferencia megszervezéséért kéthavi bérének megfelelő jutalmat kapott a köztévétől.

Botrány! Csúszópénzek mozognak a Magyar Televíziónál?

Újabb botránykönyv születik Havas Henrik tollából! Ezúttal a Magyar Televízió volt elnöke, Rudi Zoltán érezheti kellemetlenül magát néhány hónapig.

Rudi csinált magának még egy igazgatói széket?

Szerdán nem kívánta kommentálni a Magyar Televízió, hogy mandátumának utolsó napjaiban új igazgatói posztot hozott létre Rudi Zoltán elnök. Az új pozíciót akár maga Rudi is betöltheti majd.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI